Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aşa prepari cel mai bun pui la cuptor pe care l-ai mâncat vreodată. Secretul ca să iasă crocant, suculent şi fraged

Publicat:

La prima vedere, pare un fel de mancare banal, la care nu ai avea cum sa dai greș, insa știm foarte bine ca succesul nu este intotdeauna garantat, in special in cazul rețetelor simple. Afla cum prepari cel mai bun pui la cuptor pe care l-ai mancat vreodata. Secretul ca sa iasa crocant, suculent si […] The post Asa prepari cel mai bun pui la cuptor pe care l-ai mancat vreodata. Secretul ca sa iasa crocant, suculent si fraged appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Chiftele de post cum n-ai mai mancat vreodata. Ingredientul special pe care il adaugau bunicile. Nu te mai saturi mancand

15:35, 11.04.2024 - In aceasta perioada, in care ținem Postul Paștelui, se intampla sa ramanem cu privire la ce mai mancam. Nu trebuie sa ne rezumam doar la cateva preparate, pentru ca exista o mulțime de opțiuni la care putem apela. Chiftelele fara carne și ou sunt o alegere geniala, mai ales daca urmezi rețeta veche,…

Piure de post, rețeta speciala. Așa de bun nu ai mai mancat vreodata 

11:20, 04.04.2024 - Cu siguranța ai mai mancat piure de post și știi foarte bine ca nu se compara cu cel normal, facut cu lapte și unt. Cu toate acestea, exista cateva trucuri prin care il poți la fel de bun ca un piure care conține produse lactate. Cum sa obții acea textura pufoasa și acel gust delicios, […] The post…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…

Amestecul pe care sa-l torni peste ardeii umpluți. Vor ieși delicioși de la cuptor

22:26, 19.02.2024 - Doua ingrediente din bucatarie formeaza un amestec special, care poate da o nota deosebita ardeilor umpluți. Daca sosul este turnat deasupra mancarii, inainte de a fi data la flacara mica la cuptor, rezultatul va fi curcubeu pe cerul gurii. Afla in continuare cum trebuie sa procedezi. Ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?