Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata israeliană a doborât o dronă a mişcării şiite Hezbollah provenind din Libanul vecin

Publicat:

Armata israeliana a anuntat joi seara ca a doborat o drona a miscarii siite Hezbollah provenind din Libanul vecin, transmite AFP.

Anuntul intervine la cateva zile dupa tensionarea situatiei la frontiera dintre Israel si Liban.

''Armata israeliana a doborat miercuri o drona apartinand organizatiei teroriste Hezbollah care penetrase teritoriul israelian, pornind din Liban'', potrivit comunicatului citat. ''Armata israeliana va continua sa actioneze in scopul impiedicarii oricarei incalcari a suveranitatii sale'', adauga acelasi comunicat.

Israelul a efectuat lovituri aeriene…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Hezbollah a doborat o drona israeliana deasupra Libanului

11:00, 22.04.2024 - Armata israeliana a anuntat ca una dintre dronele sale s-a prabusit pe teritoriul libanez dupa ce a fost lovita de o racheta sol-aer, o actiune pentru care miscarea Hezbollah si-a revendicat responsabilitatea, relateaza AFP, citata de News.ro. O drona israeliana s-a prabusit in Liban dupa ce a fost…

Hezbollah a doborat o drona israeliana deasupra Libanului - Armata investigheaza incidentul

10:20, 22.04.2024 - Armata israeliana a anuntat ca una dintre dronele sale s-a prabusit pe teritoriul libanez dupa ce a fost lovita de o racheta sol-aer, o actiune pentru care miscarea Hezbollah si-a revendicat responsabilitatea, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Armata israeliana l-a eliminat pe comandantul regiunii de coasta al Hezbollah

23:30, 16.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anuntat ca l-a eliminat pe comandantul regiunii de coasta al Hezbollah in urma unui atac aerian efectuat marti, relateaza The Times of Israel, potrivit romaniatv.net. Israelul anunța ca a mai ucis un lider Hezbollah. Ismail Yousef Baz, al carui rang este echivalent cu cel al…

'Pregatirea tranzitiei de la aparare la atac' - Armata israeliana anunța o noua faza in conflictul cu Hezbollah

06:00, 08.04.2024 - Armata israeliana a afirmat, duminica, ca a incheiat o 'noua faza' in pregatirea 'razboiului' la frontiera cu Libanul, unde schimburile de tiruri cu Hezbollah se intensifica, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Israelul anunța o noua faza a razboiului cu Liban

21:25, 07.04.2024 - Armata israeliana a afirmat, duminica, 7 martie, ca a incheiat o ‘noua faza’ in pregatirea ‘razboiului’ la frontiera cu Libanul, unde schimburile de tiruri cu Hezbollah se intensifica. Intr-un comunicat publicat pe site-ul sau si intitulat ‘Pregatirea tranzitiei de la aparare la atac‘, armata afirma…

Lovituri ale Israelului in estul Libanului dupa ce Hezbollah a doborat o drona israeliana

08:35, 07.04.2024 - Atacuri israeliene au vizat in zorii zilei de duminica estul Libanului, unde Hezbollah este puternic implantat, a declarat o sursa apropiata acestei formatiuni pro-iraniene, transmite AFP, citata de Agerpres.

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

Armata israeliana anunța uciderea unui comandant important al Hezbollah, Ismail Al-Zin

22:05, 31.03.2024 - Armata israeliana a anunțat ca a ucis, duminica, un comandant Hezbollah intr-un atac aerian asupra unui vehicul in Liban. Este vorba de Ismail Al-Zin, un comandant al unitații de rachete antitanc a Forțelor Radwan ale Hezbollah, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?