Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arhitectul şef al Iaşului şi secretara municipiului, PE FĂRAŞ! Li s-a cerut să demisioneze

Publicat:

Sedinta de foc la ! A plouat cu cereri de demisie. Primarul interimar i-a cerut arhitectului sef al orasului, , sa renunte la functia sa, spunand ca este direct responsabil de faptul ca (PUG) al Iasului nu a fost finalizat. Contractul cu firma , cea care trebuia sa reactualizeze PUG-ul, a fost reziliat. In cadrul aceleiasi sedinte, consilierul local din partea PSD, Bulgariu, i-a cerut demisia s (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul municipiului Miercurea-Ciuc, Korodi Attila, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

14:45, 29.04.2024 - Primarul municipiului Miercurea-Ciuc, Korodi Attila, si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat la Biroul Electoral de Circumscriptie, cu aceasta ocazie fiind depusa si lista UDMR pentru Consiliul Local.

Langa noi: Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul „Veranda”

08:30, 20.04.2024 - Langa noi: Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul „Veranda” Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul “Veranda”, in legatura cu emiterea ilegala a unor autorizatii de construire, beneficiar fiind omul…

Dispoziție privind convocarea in sedinta ordinara a lunii aprilie 2024 a Consiliului Local al Municipiului Buzau

21:45, 19.04.2024 - Articolul Dispoziție privind convocarea in sedinta ordinara a lunii aprilie 2024 a Consiliului Local al Municipiului Buzau se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Primarul municipiului Buzau, judetul Buzau: Avand in vedere: -prevederile art. 133, alin. (1), art. 134, alin. (1), lit. a), art. 139,…

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi: Am avut un mandat greu, aproape mizerabil

19:55, 09.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, sustine ca acest mandat a fost unul greu, ”aproape mizerabil”, adaugand ca spera, daca va castiga alegerile, ca PNL sa detina singur majoritatea in viitorul Consiliul Local.


Ce parere ai despre aceasta stire?