Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Argint pentru prinţesă » Nepoata Reginei Elisabeta a termina pe locul doi concursul pe echipe la echitaţie

Publicat:

, , si calul , au ocupat locul 2 pe podium in concursul pe echipe.

Zara (31 de ani) este fiica , sotia rugbystului . este si o talentata sportiva, pasionata de cai si de concursurile complete din echitatie.

Ea, alaturi de echipa , a cucerit medalia de argint, clasindu-se in spatele Germaniei si inaintea . 23.000 de fani englezi au sustinut-o in fiecare dintre cele patru zile ale concursului complet, format din dresaj, cross-country si sarituri.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum decurge tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales urmeaza o chimioterapie preventiva pentru cancer

13:40, 17.05.2024 - Printul William al Marii Britanii a vorbit despre tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a fost diagnosticata cu cancer in acest an, iar acum urmeaza o chimioterapie preventiva pentru aceasta boala cu care se confrunta. Iata cum se simte ea acum!

Putin a adus la Moscova armele nucleare, de Ziua Victoriei!/Europa, cu ochii pe arsenalul Rusiei – VIDEO LIVE

09:26, 09.05.2024 - Rusia va organiza, pentru al treilea an consecutiv, parada militara de Ziua Victoriei, in contextul in care are loc razboiul din Ucraina. Parada marcheaza infrangerea Germaniei naziste de catre forțele SUA, ale Marii Britanii și Uniunii Sovietice in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Parada de Ziua Victoriei…

Serviciile secrete au fost implicate

10:51, 03.05.2024 - Berlinul a acuzat vineri hackerii rusi sustinuti de Moscova de un atac cibernetic “intolerabil” impotriva membrilor Partidului Social-Democrat din Germania si a avertizat ca acesta nu va ramane fara consecinte, relateaza AFP. “Astazi putem spune fara ambiguitate ca putem atribui acest atac cibernetic…

Handbal (f): CSM București a transferat capitanul unei puternice echipe naționale

14:01, 25.03.2024 - CSM București, ​campioana Romaniei la handbal feminin, a anunțat luni o lovitura importanta pentru sezonul viitor: Alina Grijseels, capitanul si unul dintre golgheterii Germaniei la Campionatul Mondial 2023, a semnat cu „tigroaicele”.

Prima reactie a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate, dupa operatia avuta. Aceasta a transmis un mesaj publicului

13:00, 10.03.2024 - Kate, printesa de Wales a Marii Britanii, a multumit publicului pentru sustinere, duminica, in primul sau mesaj public de la operatia abdominala suferita in ianuarie, insotit de o fotografie in care apare alaturi de cei trei copii ai sai, potrivit Agerpres.Fotografia, realizata de sotul ei, printul…

Academia Hagi 2015, castigatoare la Brasov Indoor Cup 2024“. Grupa 2012, argint la Enjoy Sport's Winter Cup 2024“ (GALERIE FOTO)

17:05, 29.02.2024 - Flavius Marcu, de la Academia Hagi, a primit trofeul pentru "Cel mai bun jucator al Categoriei 2015ldquo; la "Brasov Indoor Cup 2024ldquo;. Medalie de aur si de argint pentru echipe ale Academiei Hagi la doua turnee desfasurate la Brasov, intrecerile "Brasov Indoor Cup 2024ldquo; si "Enjoy Sport 39;s…

Candidatura olandezului Mark Rutte pentru secretarul general al NATO, sustinuta de SUA, Marea Britanie si Germania

08:41, 23.02.2024 - Favorit al Statelor Unite, Marii Britanii si Germaniei la conducerea NATO, premierul olandez Mark Rutte este acum sustinut de trei din cele mai importante tari ale aliantei pentru a-i urma lui Jens Stoltenberg in acest post crucial, in plin razboi ruso-ucrainean, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?