Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ARESTARE LA VATICAN - Scurgeri de informatii anchetate de Jandarmeria Vaticanului

Publicat:

O persoana a fost arestata la Vatican avand in mod ilegal asupra sa documente secrete, in cadrul unei anchete a asupra unei scurgeri stanjenitoare de informatii, a anuntat vineri preotul , purtatorul de cuvant al , relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, evaluat din nou de medici! Cele mai noi informații despre starea de sanatate a actorului

11:40, 14.05.2024 - Florin Piersic a fost evaluat din nou de medici! Managerul Interimar al Spitalului Foișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban a oferit cele mai noi informații despre starea de sanatate a actorului.

Putin aresteaza un important general din armata rusa / Se vorbește de scurgeri importante de informații

07:21, 14.05.2024 - Enervat de stagnarea frontului din Ucraina, Vladimir Putin, proaspat reinstalat la Kremlin, a dat semnalul unor epurari de amploare in establishmentul de la Moscova.Primul cazut a fost capul adjunctului fostului ministru al apararii, Timur Ivanov.

Crima la Dragotești, o femeie a fost injunghiata!

11:31, 09.05.2024 - Miercuri, 8 mai, in comuna Dragoteși a avut loc o crima. Din primele informații, o femeie de 74 de ani a fost injunghiata. Revenim cu noi informații! Articolul Crima la… Articolul Crima la Dragotești, o femeie a fost injunghiata! apare prima data in Stiri Gorj .

3 informații de azi de la Dinamo, intr-o zi trista pentru „caini”: echipa are LIBER și așteapta sa vada jocul contracandidatelor. Se forțeaza revenirea unui accidentat

14:05, 06.05.2024 - Dinamo a revenit duminica dimineața de la Cluj și are liber pana maine dimineața, cand reincep antrenamentele, pentru ultima etapa din play-out, cu UTA (duminica, ora 21:30). Selmani n-are nicio șansa sa se recupereze, Edgar Ie va face pregatiri ușoare, sa vada daca poate fi apt pentru marele final.…

SRI angajeaza. Ce posturi sunt scoase la concurs

17:56, 02.05.2024 - Serviciul Roman de Informații (SRI) deschide inscrierile pentru mai multe oportunitați de cariera in domeniul operativ/analitic, in perioada cuprinsa intre 6 și 31 mai. Aceasta... The post SRI angajeaza. Ce posturi sunt scoase la concurs appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scurgeri de informații. Dosare militare rusești dezvaluie criteriile pentru un atac nuclear

16:00, 28.02.2024 - Forțele lui Vladimir Putin au exersat folosirea armelor nucleare tactice intr-o faza incipienta a unui conflict cu o mare putere mondiala, potrivit unor scurgeri de informații din dosare militare rusești care includ scenarii de antrenament pentru o invazie a Chinei. Cele 29 de documentele clasificate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?