Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arest preventiv pentru bărbatul care și-a agresat fiul de doar 13 ani

Publicat:

In urma sesizari facute de concubina sa, un barbat de 43 de ani din Decindeni a fost reținut pentru ca, luni la rand, și-ar fi gresat și amenințat fiul in varsta de 13 ani și chiar l-ar fi lasat sa doarma afara pe timpul nopții. In urma prezentarii lui in fața procurorilor, aceștia au dispus masura arestului preventiv de 30 de zile pentru barbatul acuzat de violența in familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorilor. Post-ul Arest preventiv pentru barbatul care și-a agresat fiul de doar 13 ani apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul medical, care a agresat 2 minore internate la psihiatrie, a fost arestat preventiv

10:05, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza News.ro.

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Trei trapperi din București, ARESTAȚI preventiv dupa ce au agresat și amenințat doua persoane

18:06, 17.04.2024 - UPDATE: Fața de cei trei tineri, banuiți de savarșirea infracțiunilor, a fost dispusa masura arestului preventiv, pentru 30 de zile.Trei trapperi din București au fost reținuți, conform unor surse Realitatea PLUS, dupa ce au amenințat doua persoane, folosind arme albe. Cei trei fac parte dintr-un grup…

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

El și-a agresat concubina PETROVA: Arestat preventiv pentru incalcarea ordinului de protecție provizoriu.

21:25, 29.02.2024 - In atenția celor care cred ca ordinul de protecție emis de polițiști in cazul unei agresiuni este ”floare la ureche” și se poate incalca fara prea mult stres. Asta a facut și un barbat din Petrova care dupa ce și-a agresat concubina cu care are copii, polițiștii au emis ordin de protecție. Numai ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?