Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Are 63 de ani, dar nu îi arată. Sharon Stone a pozat senzual – FOTO

Publicat:

Actrița in varsta de 63 de ani, care pozeaza pe coperta revistei in februarie, a dezvaluit, vineri, 18 februarie, un instantaneu inedit al ședinței foto in care apare zambind. Dresuri din plasa, pantofi negri și un zambet larg: acesta este combo-ul afișat de pentru revista americana... The post Are 63 de ani, dar nu ii arata. a pozat senzual – FOTO appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia de la Insula Iubirii, imaginea cu care și-a pus fanii pe jar. Unde s-a pozat și ce detaliu au observat oamenii imediat

13:41, 14.05.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 a postat pe contul personal de Instagram o imagine care a starnit controverse in mediul online. Iata cum a aparut, dar și ce detaliu a atras imediat atenția!

Mircea Rednic a revenit la treaba dupa ce luni a ajuns la spital. S-a pozat cu echipa caștigatoare

10:55, 21.02.2024 - UTA și-a recuperat antrenorul. Mircea Rednic (61 de ani) a revenit marți la antrenamente, dupa sperietura traita luni.   „Puriul” a acuzat luni o stare de amețeala, fiind dus imediat la Urgențe, unde a fost supus unui control amanunțit. Analizele au ieșit foarte bune, conform anunțului facut de oficialii…

Andreea Raicu a renunțat la sutien și a pozat provocator. Cum au reacționat urmaritorii

16:10, 15.02.2024 - Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare doua imagini care au starnit imaginația urmaritorilor. Fara sutien și intinsa pe o canapea cu lenjerie alba, singurul accesoriu de pe trupul dezgolit al vedetei a fost doar un colier.


Ce parere ai despre aceasta stire?