Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arabia Saudită afirmă că a interceptat o rachetă lansată de către rebelii din Yemen

Publicat:

a anunțat ca a interceptat luni o racheta lansata din Yemen de catre rebelii proiranieni inspre orașul saudit de frontiera Jazan, a patra incepand de vineri, relateaza AFP.

Dupa interceptarea rachetei, survenita la ora 0.30 GMT, forțele aeriene saudite au procedat la distrugerea bazei de lansare a rachetei în Yemen, a indicat agenția SPA, citând un comunicat al coaliției arabe conduse de catre Riad și care lupta împotriva rebelilor.

Sâmbata, trei civili, printre care doi expați indieni, au fost uciși de o racheta lansata din Yemen de catre…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un petrolier chinez a fost lovit de o racheta a rebelilor Houthi. Atacurile asupra navelor comerciale sunt in creștere in Marea Roșie

09:30, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Un petrolier chinez, lovit de o racheta lansata de rebelii houthi in Marea Rosie

08:50, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana.

Alerta in Marea Roșie - Inca o nava a fost lovita de o racheta a rebelilor Houthi

08:45, 05.03.2024 - Comandamentul Central al SUA spune ca o racheta balistica anti-nava trasa de rebelii Houthi din Yemen a lovit vasul container M/V MSC SKY II in Golful Aden, provocand „daune”. „Rapoartele inițiale indica ca nu au fost raniți; nava nu a cerut asistența și și-a continuat drumul”, adauga Centcom intr-un…

Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen

09:50, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom).

SUA au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi, care reprezenta o „amenințare iminenta” 

09:25, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom), citat de France Presse, preluat de Agerpres.

Rebelii houthi au scos din funcțiune cabluri subcvatice care leaga Europa de Asia

11:16, 27.02.2024 - Patru cabluri de comunicații subacvatice intre Arabia Saudita și Djibouti au fost scoase din funcțiune in ultimele luni, probabil ca urmare a atacurilor rebelilor houthi din Yemen, susținuți de Iran, potrivit unui raport publicat de site-ul israelian de știri Globes, citat de Jerusalem Post.

O nava britanica a luat foc dupa un atac al rebelilor Houthi. Israelul a interceptat o racheta care se indrepta spre portul Eilat din Marea Roșie

13:05, 23.02.2024 - Un atac cu rachete al rebelilor houthi din Yemen a incendiat joi o nava in Golful Aden, ranind o persoana, in timp ce Israelul a interceptat o racheta lansata de houthi in apropierea orașului-port Eilat, au declarat autoritațile, citate de CBS News.

Rebelii houthi din Yemen afirma ca si-au intensificat atacurile asupra navelor in Marea Rosie

10:45, 23.02.2024 - Rebelii houthi din Yemen si-au intensificat atacurile asupra navelor in Marea Rosie ca raspuns la o escaladare a campaniei armatei israeliene in Fasia Gaza, a anuntat joi liderul gruparii pro-iraniene.


Ce parere ai despre aceasta stire?