Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape jumătate de milion de români au urmărit triumful lui Tecău de la US Open

Publicat:

Finala probei masculine de dublu de la US Open, in care și Jean-Julien Rojer s-au impus in fața lui și , scor 6-4, 6-3, a fost urmarita de aproximativ jumatate de milion de romani, informeaza paginademedia.ro. Meciul a fost transmis de Eurosport și Antena 1: la nivel național, Antena 1 a avut in jur de 410.000 de telespectatori la ora meciului, in timp ce Eurosport a inregistrat 80.000. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campania lui Nicușor Dan a costat o jumatate de milion de euro - SURSE. Ce spune edilul general?

23:21, 10.05.2024 - Specialiștii in publicitate spun ca aceste panouri l-au costat pe Nicușor Dan aproape 500 de mii de euro. In schimb, cel care vrea sa ramana inca 4 ani la conducerea Bucureștiului spune ca a platit doar 180 de mii de euro.PSD și AUR au cerut primarului Capitalei sa publice sursele de finanțare pentru…

Fermieri din Spania, inșelați de romani. Prejudiciul este de jumatate de milion de euro VIDEO

19:20, 23.04.2024 - Doi indivizi sunt cercetați pentru evaziune fiscala, pentru ca au realizat achizitii de usturoi si utilaje din Spania, simuland de pe telefonul mobil efectuarea tranzactiilor bancare. La 500.000 de euro se ridica prejudiciul creat prin fraude.

Cand intra primul escavator pe șantierul Spitalului Regional de Urgența Cluj. Mircea Abrudean: „Vor veni jumatate dintre romani sa se trateze”

17:55, 22.04.2024 - Prima cupa de excavator la Spitalul Regional de Urgența va intra in pamant in jurul datei de 10 mai, a anunțat in exclusivitate la ZIUA LIVE Secretarul General al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean. S-au gasit soluții și pentru finanțarea Spitalului Pediatric Monobloc.

Piedone, despre ”dreptul” primit de Nicușor Dan: I-au imparțit! Un milion și jumatate de euro s-au dus numai la Hotnews

15:20, 20.04.2024 - Candidatul pentru funcția de primar al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a emis declarații puternice in urma unor acuzații de implicare in donații controversate. Confruntat cu afirmațiile potrivit carora Nicușor Dan ar fi primit 5 milioane de euro din partea BitDefender, Piedone a raspuns ferm jurnaliștilor.…

Jumatate dintre romani considera ca situatia economica este mai degraba buna

16:01, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE.

'Dreapta Unita' a depus la BEC peste jumatate de milion de semnaturi - Lista completa a candidaților USR-PMP-FD

12:35, 08.04.2024 - Liderii aliantei Dreapta Unita au depus, luni la Biroul Electoral Central (BEC) peste 530.000 de semnaturi de sustinere pentru a candida la alegerile europarlamentare. Semnaturile au fost mai multe ca cele stranse de USR in alianta la precedentele europarlamentare din 2019.

Gheorghe Iustin PETREAN, consilier local PSD: „Galda de Jos, lasata fara jumatate de milion de euro de PNL și cuplul toxic Ion Dumitrel-Florin Roman”

18:20, 31.03.2024 - Locuitorii comunei Galda de Jos au ajuns sa fie victimele unui sistem stricat și nedrept, condus de PNL Alba și cuplul toxic Ion Dumitrel-Florin Roman, care au transformat județul in propria lor moșie. Comuna noastra a suferit pierderi financiare considerabile in ultimii doi ani, de peste jumatate de…

Romanca inșelata cu o jumatate de milion de euro de un „prinț nigerian”. „Pe noi, ca specialiști in drept, ne depașește”

18:55, 08.03.2024 - O femeie din Sibiu a reclamat ca a fost victima unei inșelatorii in urma careia a pierdut peste 500.000 de euro, potrivit turnulsfatului.ro, care scrie ca autoritațile nu prea reușesc sa rezolve astfel de dosare pentru ca nu au specialiști care sa le ajute in domeniul IT.


Ce parere ai despre aceasta stire?