Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape de dramă în fotbal. A jucat pe Arena Naţională, apoi era să moară la antrenament

Publicat:

Fotbalistul israelian , atacantul echipei , adversara FCSB în , a fost la un pas sa-și piarda viața pe teren, în timpul unui antrenament, anunța presa din țara sa.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Florinel Coman. Eun moment unic care va ramane in inima mea

07:35, 28.04.2024 - Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, sambata seara, dupa castigarea titlului, ca se simte campion, subliniind ca acest moment este unic si va ramane mereu in inima sa. „Ma simt bine, ma simt campion. M-am gandit la aceasta zi de cand a inceput acest campionat. Daca ne uitam in spate,…

Fotbalistul din Superliga care a felicitat-o imediat pe FCSB » Ce mesaj a avut

23:55, 27.04.2024 - FCSB e noua campioana a Romaniei, dupa 2-1 cu Farul. Și a primit felicitari chiar și din partea rivalilor. Dupa finalul partidei de la Arena Naționala, FCSB a publicat o fotografie pe contul de Facebook, pentru a sarbatori titlul. Iar echipa roș-albastra a fost felicitata și de un jucator din Superliga,…

Antonio, atacantul lui West Ham, dupa meciul cu Leverkusen: Am jucat impotriva a 14 adversari

17:45, 19.04.2024 - Atacantul lui West Ham United, Michail Antonio, a criticat arbitrajul din meciul de joi din sferturile de finala ale Europa League cu Bayer Leverkusen și a declarat ca echipa sa "a jucat impotriva a 14 adversari", potrivit mediafax.

Antonio Sefer a adus victoria formatiei Hapoel Beer Sheva in campionatul Israelului

23:35, 15.04.2024 - Fotbalistul roman Antonio Sefer a marcat golul prin care Hapoel Beer Sheva a invins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, luni, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 29-a a campionatului Israelului, potrivit Agerpres.Sefer, care a intrat la pauza, a marcat in min. 80, din penalty.

Antonio Sefer, eliminat la meciul Hapoel Beer Sheva – Hapoel Haifa

19:06, 30.03.2024 - Fotbalistul echipei Hapoel Beer Sheva, Antonio Sefer, a fost eliminat, sambata, la meciul de pe teren propriu cu Hapoel Haifa, castigat cu scorul de 2-1, in play-off-ul campionatului Israelului, potrivit news.ro. Sefer, titular la gazde, a fost eliminat la scurt timp dupa start, in minutul 6.Echipa…

Un fost rapidist da detalii din aventura in Israel: „Inceputul meu a fost greu pentru ca nu ințelegeam ce-mi cere antrenorul. Acum știu perfect!”

11:46, 29.03.2024 - Antonio Sefer (23 de ani), mijlocașul lui Hapoel Beer-Sheva, a primit aprecieri din partea tehnicianului Elyaniv Barda, inaintea startului play-off-ului din Israel, și face o comparație intre Superliga și divizia de elita din Țara Sfanta: „Seamana, insa cred ca aici competiția este mai valoroasa. Sunt…

DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București.

09:41, 22.03.2024 - Pentru naționala Romaniei va fi unul dintre meciurile de pregatire inainte de EURO 2024. The post DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București. first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?