Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunțul de ultim moment al Casei Naționale de Pensii! Mai multe categorii de pensii vor fi impozitate

Publicat:

Noi vești pentru pensionarii din Romania, dupa ce li s-au promit bani mai mulți inca de la inceputul lui 2019. Doar ca marirea de pensii din ianuarie a fost mutata in luna septembrie. In plus, creșterile vor fi facute etapizat, pana in 2021. Pana atunci, insa, mai multe categorii de pensii vor fi impozitate in lipsa unei Legi a bugetului de stat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul majoreaza cu 10%, in doua tranșe, salariile unor categorii de bugetari! Anunțul lui Marcel Ciolacu

11:36, 23.05.2024 - „Incepem prin a rezolva unele inechitați existente in randul personalului bugetar. Aprobam o majorare salariala cu 10% in doua tranșe, iunie și septembrie, pentru mai multe categorii de salariați din administrația centrala și locala. Vorbim in special despre angajații din cultura, de la Registrul Comerțului,…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Asteroidul care va trece pe langa Pamant in aceasta noapte. NASA a facut anunțul de ultim moment

20:10, 15.04.2024 - Asteroidul care va trece pe langa Pamant in aceasta noapte. NASA a facut anunțul de ultim moment In dimineața acestei zile, la ora 5:51 p.m. ora Romaniei, un asteroid impresionant, cu o lațime de aproximativ 600 de metri, va trece in apropierea Pamantului. Daca nu reușiți sa il observați acum, va trebui…

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, detalii de ultim moment despre recalcularea pensiilor: „Absolut toate pensiile se vor recalcula. Veți vedea ca este o lege buna, care ii va mulțumi pe romani”

08:01, 05.04.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, dezminte zvonurile potrivit carora numai anumite pensii vor fi recalculate și susține ca absolut toți pensionarii vor beneficia de recalculare și ca, in cazul celor care vor obține sume mai mici dupa recalculare, se va menține cuantumul cel mai favorabil.Ministrul…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Piedone, mesaj acid pentru politicienii care „au navalit la cașcaval”: „Va pregatesc ULTIMUL BAL”

19:20, 14.03.2024 - Cu umor și ironie, Cristian Popescu Piedone subliniaza ca Bucureștiul nu trebuie sa ramana captiv intereselor politice sau influențelor din culise. Prin gestul sau, el indica ca este pregatit sa ia parte la competiția pentru funcția de primar al Capitalei și sa contracareze vechile structuri de putere. …

Model cu noua formula de calcul a pensiei. Anunțul oficial: „Cea mai avantajoasa...”

23:10, 10.03.2024 - Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, a dezvaluit un model cu noua formula de calcul. Anunțul facut in urma cu puțin timp! Toți pensionarii din Romania trebuie sa știe. Iata despre ce este vorba.


Ce parere ai despre aceasta stire?