Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ ÎNGRIJORĂTOR al cercetătorilor. Scutul care ne protejează de RADIAŢII începe să CEDEZE

Publicat:

Zona cu cea mai slaba intensitate a campului magnetic terestru se afla deasupra emisferei vestice. Exista insa si zone, asa cum este cea din sudul , in care intensitatea campului magnetic a crescut, conform magnetometrelor instalate la bordul celor trei sateliti din sistemul Swarm. Acest sistem este format din satelitii Alpha, Bravo si Charlie, care au fost plasati pe doua orbite polare diferite. Doi dintre sateliti se deplaseaza unul langa altul la o altitudine de 450 de kilometri, iar al treilea se afla la o altitudine de 530 de kilometri.

Cercetatorii care au raportat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Musk: „In viitor, niciunul dintre noi nu va avea un loc de munca”

11:55, 24.05.2024 - Elon Musk a facut anunțul! Acesta a vorbit despre neincrederea in OpenAI, despre valorile Gemini și despre un viitor pe Marte la conferința anuala de tehnologie și inovație VivaTech 2024, scrie Euronews.com . „Cred ca vom avea primii oameni pe Marte probabil in 10 ani, poate șapte-opt ani”, a declarat…

cercetatorii au analizat datele de la sateliți pentru a gasi o explicație

10:51, 09.05.2024 - Timp de zeci de ani, oamenii de știința au observat formarea unei gauri de dimensiuni comparabile cu cele ale Elveției in gheața din Antarctica, fara a gasi o explicație clara pentru acest fenomen. Acum, dupa jumatate de secol, au ajuns in sfarșit la o concluzie in privința acestei dileme, scrie Live…

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…

materialul ce elimina aproape toți virușii

11:55, 07.04.2024 - Cercetatorii de la Institutul Regal de Tehnologie din Melbourne au creat un material revoluționar din silicon, dotat cu nano-varfuri extrem de mici, capabil sa neutralizeze 96% din particulele virale la contact. Acest material, care la o inspecție vizuala pare a fi o oglinda neagra, este proiectat sa…

Gheața din zona polara se topește și schimba rotația Pamantului. Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani

07:00, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși, transmite CNN.

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Animalul de la Cernobil care a capatat noi capacitati din cauza radiatiilor. Anuntul facut de cercetatori despre vietatile de langa centrala nucleara

21:30, 12.03.2024 - Oamenii de știința au facut o descoperire uluitoare. Concluziile unui studiu recent au anunțat care este animalul de la Cernobil care a capatat noi capacitati din cauza radiatiilor. Ce au transmis cercetatorii de la New York University despre vietatile de langa centrala nucleara. Cercetatorii au dezvaluit…

Prin fierberea apei de la robinet sunt eliminate aproape 90% din microplastice

00:11, 06.03.2024 - Prin fierberea apei de la robinet inainte de a o bea sunt eliminate aproximativ 90% din microplasticele cu care poate fi contaminata, conform unui nou studiu publicat la sfarsitul lunii februarie in jurnalul Environmental Science and Technology Letters, transmite Live Science, potrivit Agerpres. Microplasticele…


Ce parere ai despre aceasta stire?