Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul lui Juventus Torino a fost suspendat 10 luni într-un scandal privind meciuri trucate

Publicat:

a fost sanctionat intr-un caz in care mai sunt implicate alte nume cunoscute din fotbalul italian, precum . Ramificatiile acestui scandal au depasit granita Italiei, indicand intelegeri ilegale pentru profituri la pariuri sportive.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Antrenorul lui Inter a confirmat primul transfer pe care l-a facut campioana Italiei

10:45, 05.05.2024 - Inter a caștigat la pas titlul in acest sezon de Serie A, iar formația antrenata de Simone Inzaghi iși face deja planurile pentru sezonul urmator. Antrenorul campioanei Italiei a confirmat care este primul transfer al echipei.

Atacantul Hakim Abdallah, suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a FRF

12:30, 01.05.2024 - Atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri si amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, in sedinta sa, pentru cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani.„AFC Botosani vs. SC Dinamo 1948 SA - Eliminare Abdallah Hakim…

Inter Milano cucerește titlul de campioana, in timp ce Juventus și AC Milan se lupta intr-un meci fara goluri

13:50, 28.04.2024 - Juventus Torino si AC Milan, surclasate in acest sezon de Inter Milano, care si-a asigurat deja titlul de campioana, nu au reusit sa se departajeze, incheind la egalitate, 0-0, sambata, in capul de afis al etapei a 34-a a campionatului de fotbal al Italiei, informeaza AFP.

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

Scandal la varful AUR: Simion l-a suspendat din funcție pe prim-vicepreședintele partidului. Reacția lui Marius Lulea

12:11, 15.04.2024 - Este scandal la varful AUR. George Simion l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte partidului pe Marius Lulea, dupa ce acesta s-a opus candidaturii analistului politic, Cozmin Gușa, la Primaria Capitalei.

Spaniolul Aaron Cortes, suspendat 15 ani pentru trucarea de meciuri

10:45, 10.04.2024 - Tenismanul spaniol Aaron Cortes a primit o suspendare de 15 ani din cauza implicarii sale in trucarea de meciuri, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), conform Reuters, potrivit Agerpres.

Antrenorul roman al echipei feminine de gimnastica a Franței a fost suspendat provizoriu pentru presupuse acte de „violența și maltratare”

14:35, 07.03.2024 - Dumitru „Nellu” Pop a fost pedepsit in urma unei anchete administrative declanșate la inițiativa Ministerului Sportului din Hexagon in mai 2023, in urma unui reportaj de pe France 2 in care mai multe foste gimnaste au vorbit depre relele tratamente la care au fost supuse. Nellu Pop, unul dintre cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?