Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul Erik Ten Hag, decis să rămână la Ajax în acest sezon

Publicat:

Antrenorul olandez Erik Ten Hag a pus capat zvonurilor privind numirea sa pe banca tehnica a echipei germane de fotbal , care au circulat luni dupa demiterea lui , afirmand clar ca va ramane la Ajax in acest sezon, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tuchel a recunoscut ca e inca 'posibil' sa ramana la Bayern Munchen

16:25, 03.05.2024 - Antrenorul Thomas Tuchel, care a anuntat ca se va desparti de clubul german de fotbal Bayern Munchen, a lasat sa se inteleaga, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ar putea ramane la echipa bavareza, avand in vedere dificultatile conducerii in gasirea unui inlocuitor, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

PSD Calimanești ramane FERM in DECIZII: Iulianei Moise nu i-a ieșit pasența de data asta

22:40, 18.04.2024 - Vestea ca Iuliana Moise, proaspat inregimentata in PSD Valcea, nemulțumita de locul obținut pe lista consilierilor locali in orașul-stațiune Calimanești (voia cu orice chip locul al-II-lea) a decis sa paraseasca barca cu puțin timp inainte de inceperea campaniei electorale, n-a speriat social-democrații…

Cu cine au decis magistrații sa ramana fiica Ronei Hartner. Procesul abia acum s-a incheiat

16:30, 01.04.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Artista a fost rapusa de o boala grea. Fiica acesteia sufera enorm. Sora Ronei și tatal Ritei s-au luptat pana acum pentru custodia tinerei.

Toni Kroos ramane inca un sezon la Real Madrid

19:05, 27.03.2024 - Mijlocasul german Toni Kroos isi va prelungi contractul cu Real Madrid pentru inca un sezon. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, mijlocasul in varsta de 34 de ani ar urma sa isi prelungeasca acordul pana in iunie 2025.Internationalul german (108 selectii, 17 goluri) s-a alaturat Realului…

Bayern Munchen l-a cucerit deja pe Xabi Alonso? Lovitura uriașa pentru Liverpool

17:15, 05.03.2024 - Bayern Munchen spulbera visele celor de la Liverpool de a-l aduce pe banca tehnica pe Xabi Alonso. Spaniolul este dorit in Anglia dupa ce legendarul Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea de la Liverpool, la finalul acestui sezon. Alonso, in varsta de 42 de ani, este cel mai cautat antrenor din lumea fotbalului…

Tribunalul București a decis ca Iulian Dumitrescu sa ramana sub control judiciar

13:01, 12.02.2024 - Tribunalul București a respins contestația lui Iulian Dumitrescu privind controlul judiciar impus de instanța. Masura ii interzice sa exercite funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Robert Lewandowski, golgheterul Barcelonei, și-a decis viitorul

08:55, 09.02.2024 - Robert Lewandowski (35 de ani), golgheterul Barcelonei de la transferul sau de la Bayern Munchen din iulie 2022, a vorbit despre viitorul sau in tricoul blaugrana. Varful polonez s-a aratat fericit alaturi de catalani, motiv pentru care iși dorește sa continue sa evolueze pentru Barcelona, cu care mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?