Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antena Stars a urcat pe podiumul audienţelor! Emisiunea “Star Matinal” s-a clasat în top 3

Publicat:

Emisiunea “” de la prezentata de si a urcat saptamana trecuta pe podiumul audientelor. , singura televiziune de stiri si talk-show-uri mondene, a inregistrat saptamana trecuta cresteri importante de audienta, iar emisiunea de dimineata s-a clasat in top 3, dupa cele mai importante posturi TV din Romania.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.

Locul in care Andreea Balan nu vrea sa mai ajunga. „E alta lume, foarte multa saracie, e foarte greu”

17:50, 28.03.2024 - In ultimii ani, Adreea Balan, in varsta de 40 de ani, a plecat in zeci de vacanțe, insa una dintre ele a marcat-o profund pe vedeta. Artista a povestit recent intreaga experienta pe care a avut-o in India locul in care spune ca oricine ar trebui sa ajunga macar odata in viata.„Am plecat in India, in…

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.

Star Matinal. Cantareața din Romania, speriata de hoți. Locuința i-a fost sparta de doua ori. A fost nevoita sa vanda casa: „Au stat pe balcon sa ma aștepte”

12:46, 27.02.2024 - O artista din Romania a trecut prin momente grele, dupa ce s-a trezit ca locuința i-a fost sparta de doua ori. I-au fost furate de la bijuterii pana la actele firmei, iar hoții voiau sa plece și cu mașinile.

Star Matinal. Ce lucruri importante a invațat Feli Donose, dupa ce ea și tatal fetiței sale s-au desparțit: „Pentru mine, fericirea...” / VIDEO

10:50, 20.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Feli Donose a vorbit despre lecțiile importante pe care le-a invațat, dupa ce ea și tatal fetiței sale s-au desparțit. Artista este foarte atenta la tot ce o inconjoara. Iata ce declarații a facut cantareața cu privire la acest subiect!

Incep lucrarile la drumul expres care leaga nordul Europei de sudul Europei, in Romania. Este una dintre cele mai importante legaturi rutiere

15:55, 13.02.2024 - Incep lucrarile la drumul expres care leaga nordul Europei de sudul Europei, in Romania. Este una dintre cele mai importante legaturi rutiere. Iata ce a transmis mnistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre aceste lucrari!


Ce parere ai despre aceasta stire?