Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ansamblul Plai cu Dor“ a furat mireasa: Tort cu… broscute“ la nunta campionului balcanic Ciprian Broasca (galerie foto+video)

Publicat:

, presedintele Clubului Sportiv Mangalia, la care activeaza si ca antrenor, si ca sportiv, s a insurat, evenimentul avand loc la Mangalia. Frumoasa poveste de dragoste pe care o traiesc, de cinci ani, Ciprian si aleasa inimii sale, , s a materializat prin casatoria dintre cei doi. Petrecerea a fost una plina de surprize, pe masura inventivitatii mirelui, care a dorit sa aiba o nunta de neuitat, desprinsa din basme. Presedintele CS a plan ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal pe piesa „S-a furat mireasa”! Dinu Maxer, suparat foc pe Smiley și Damian Draghici!: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:15, 23.04.2024 - Scandal in show-biz pe hit-ul „S-a furat mireasa!” Dinu Maxer (50 de ani) este suparat foc dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat astazi, 23 aprilie, o piesa exact cu același nume precum piesa compusa de el in urma cu 5 ani. Deși piesele nu seamana deloc intre ele, nici ca linie melodica și […]…

Rugby: CSM Constanta, infrangere la limita in Divizia Nationala de Seniori (GALERIE FOTO)

14:20, 21.04.2024 - In cadrul etapei a 3 a din Divizia Nationala de Seniori la rugby, pe Stadionul "Marina" din Mangalia s a disputat meciul dintre CSM Constanta si Politehnica Iasi. Dupa o partida echilibrata, formatia oaspete s a impus greu, cu 12 10, dupa ce a condus si la pauza cu 12 7. Punctele formatiei de pe litoral…

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Singurul roman care a fost la nunta din India. Cine este și cum i-a incantat pe toți milionarii lumii

21:36, 05.03.2024 - Petrecerea din India de dinainte de nunta, la care au participat milionarii lumii, a ținut și inca ține primele pagini ale ziarelor. La party-ul pompos a fost prezent și un roman. Cine este și cum i-a incantat pe magnații planetei.

Cum a fost la nunta miliardarului din India la care a cantat Rihanna

10:40, 04.03.2024 - Cum a fost la nunta miliardarului din India la care a cantat Rihanna Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, a organizat o petrecere ca in basme pentru nunta fiului sau. Petrecerea a costat peste 150 de milioane de dolari. Anant Ambani și frumoasa Radhika Merchant au astfel parte de o nunta de vis.…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?