Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE în ședință: Ar putea urma noi scumpiri la carburanți

Publicat:

CHIȘINAU, 16 iul - SputnikModificarea metodologiei de stabilire a prețurilor la carburanți este pusa in discuție la aceasta ora de Agenția Naționala de Reglementare in Energetica care s-a convocat in ședința extraordinara. Reprezentanții ANRE discuta despre majorarea marjei de venit al petroliștilor. Potrivit lor, majorarea marjei comerciale ar evita aprofundarea crizei combustibulului, care se resimte in țara noastra de mai multe zile. Mai exact, vor urma noi scumpiri ale benzinei, motorinei și gazului lichefiat.

 

Știrea se actualizeaza...

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Sfarșit de iarna cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:11, 28.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 10 bani iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Noi scumpiri la carburanți in Moldova

13:00, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 19 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 20 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,89 lei/litru (+12 bani), iar al motorinei…

Scumpiri și de Ziua Indragostiților: Faceți plinul astazi, maine prețurile la benzina și motorina vor crește

12:25, 13.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 6 bani, iar prețul motorinei va crește cu 7 bani.

Scumpirile se tin lant la carburanti: Cum explica ANRE si ce prețuri a stabilit pentru maine

10:50, 08.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a venit cu explicații privind valul de scumpiri la carburanți din ultima perioada. Totodata, autoritatea a anunțat noile prețuri la benzina și motorina, valabile pentru maine, 9 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?