Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM anunță vreme geroasă în acest weekend! În mare parte din ţară va mai ninge

Publicat:

ANM anunța ca pana in 08 februarie, ora 02:00, intreaga tara este sub incidenta unei informari meteo de vant puternic, care va prezenta intensificari temporare in estul si sud-estul tarii, cu viteze, in general, de 45...55 km/h, iar la munte, cu peste 60 km/h, spulberand zapada. Pana la finalul saptamanii, vremea va fi rece, local geroasa in timpul noptilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Ciolacu anunța decizia finala in cazul inchiderii hipermarketurilor in weekend: Nu este oportun

11:56, 28.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a precizat in deschiderea ședinței de Guvern, joi, ca nu este oportuna inchiderea hipermarketurilor in weekend, in contextul in care micii comercianți s-au plans de vanzari extrem de reduse sambata și duminica, atunci cand romanii pleaca la magazinele mari.

Dupa un weekend calduros, vremea se strica din nou. Meteorologii anunța chiar temperaturi negative

17:55, 17.03.2024 - Vremea va deveni mai rece incepand de luni, marți va fi ziua cea mai friguroasa, iar temperaturile vor cobori chiar și sub 0 grade, „o alternanța specifica de altfel pentru luna martie”, spun meteorologii.„Vremea se racește chiar de luni, iar cea mai rece zi va fi ziua de marți. Luni, doar prin Oltenia…

Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Unde se anunța ploi și unde va ninge

08:11, 26.02.2024 - Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord... The post Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Unde se anunța ploi și unde va ninge appeared first on Special Arad…

Dupa coduri galbene de frig si ceata, revine primavara! Se anunta un weekend cu temperaturi mari, dar si cu ploi

10:11, 22.02.2024 - Inca de la prima ora a acestei dimineți ANM a emis avertizari și sunt cel puțin 4 coduri galbene de frig și ceața. Dar, in prognoza actualizata, meteorologii anunța ca dupa coduri galbene de frig si ceata, revine primavara. Cu alte cuvinte, se anunta un weekend cu temperaturi mari, dar si cu ploi. ANM…

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Cum va fi vremea in weekend: unde se anunța lapovița. Zonele in care sunt așteptate temperaturi neobișnuite

21:30, 15.02.2024 - Chiar daca temperaturile au scazut de la o zi la alta, vremea ramane in continuare calda in sud-estul țarii. In weekend, meteorologii anunța ploi slabe in Dobrogea, sudul Moldovei și in estul Munteniei și lapovița la munte.

Cuvinte cheie:

anunta weekend estul ninge geroasa

Ce parere ai despre aceasta stire?