Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angelina Jolie, din nou pe covorul roșu alături de fiicele sale. Shiloh a arătat senzațional!

Publicat:

și-a dus fiicele la Roma, la premiera celui mai recent film al ei, Eternals. A fost o noua apariție de senzație pe covorul roșu. Actrița de 46 de ani, Zahara și Shiloh au format un trio uluitor! Vedeta filmului Eternals a purtat o spectaculoasa rochie Versace argintie, metalizata,... The post , din nou pe covorul roșu alaturi de fiicele sale. Shiloh a aratat senzațional! appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie, paralizie faciala dupa divorț. Ce a pațit vedeta!

10:45, 21.03.2024 - Angelina Jolie, paralizie faciala dupa divorț. Ce a pațit vedeta! Divorțul este unul dintre cele mai dificile și stresante momente din viața unei persoane. Pentru celebritați, presiunea și atenția publica adauga o greutate suplimentara. Angelina Jolie a dezvaluit ca divorțul de Brad Pitt a avut un impact…

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Reacția lui Pep Guardiola dupa ce Kevin De Bruyne s-a aratat revoltat ca a fost schimbat in Liverpool - Manchester City

22:36, 10.03.2024 - Kevin De Bruyne, coordonatorul de joc de la Manchester City, a creat un moment tensionat in minutul 69 al meciului cu Liverpool (1-1), cand a fost inlocuit de Pep Guardiola cu Mateo Kovacic. Vedeta „cetațenilor” i-a reproșat pe loc decizia antrenorului sau, iar Guardiola a oferit o prima reacție cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?