Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angajaţii CFR au intrat în grevă japoneză

Publicat:

AngajaAii CFR au intrat A®n grevAƒ japonezAƒ, marAi, AYi poartAƒ pe braAe banderole albe, nemulAumiAi cAƒ nu le-au fost soluAionate cererile, printre care majorarea cu 10 la sutAƒ a salariilor, acordarea tichetelor de masAƒ AYi a voucherelor de vacanAAƒ, informeazAƒ Mediafax. Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ciolacu, sarcastic cu angajatii din Guvern care sunt in greva japoneza: Am promis ca poate fac un team building, dar dupa ce ies la pensie

19:36, 17.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca a existat o discutie intre angajatii din Guvern si Alexandru-Mihai Ghigiu, seful Cancelariei prim-ministrului, intrebat despre greva japoneza a lucraritorilor din Executiv.

Angajatii Registrului Comerțului intra astazi in greva japoneza

08:35, 18.04.2024 - Sindicatul Angajatilor din Oficiul National al Registrului Comertului (SAONRC) intra joi in greva japoneza, la nivel national. Sunt solicitate Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%. ONRCeste „institutia publica cu cel mai mic nivel de salarizare din justitie”. Sindicalistii…

Greva japoneza la Registrul Comerțului. Angajații cer majorarea salariilor cu 15%

08:25, 18.04.2024 - Sindicatul Angajatilor din Oficiul National al Registrului Comertului intra joi in greva japoneza, la nivel national. Sindicaliștii cer majorarea salariilor cu 15%, pentru ca ONRC este „institutia publica cu cel mai mic nivel de salarizare din justitie”.

Angajatii Registrului Comerțului intra, joi, in greva japoneza, la nivel național, nemultumiti de salarii

15:45, 15.04.2024 - Sindicatul Angajatilor din Oficiul National al Registrului Comertului (SAONRC) intra joi in greva japoneza, la nivel national, solicitand Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „institutia publica cu cel mai mic nivel de salarizare din justitie”, potrivit unui comunicat…

GREVA IN JUDEȚUL SATU MARE Greva japoneza de solidaritate la Muzeu și Biblioteca

14:30, 05.04.2024 - Angajații din muzeele și bibliotecile publice au inceput  joi, 4 aprilie, seria de acțiuni de protest fața de „situația dramatica in care se afla”. The post GREVA IN JUDEȚUL SATU MARE Greva japoneza de solidaritate la Muzeu și Biblioteca first appeared on Informatia Zilei .

Greva japoneza la Muzeul Banatului și la Muzeul de Arta din Timișoara. Revendicarile sindicaliștilor

17:00, 03.04.2024 - Plata orelor suplimentare efectuate de personalul din muzee și biblioteci este una dintre solicitarile pe care liderii de sindicat incearca sa le obțina pentru angajații muzeelor și bibliotecilor din toata țara.

Angajații AFIR vor intra joi in greva japoneza

10:26, 28.03.2024 - Angajatii Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, membri ai Sindicatului Lucratorilor din Europa, se vor afla in greva japoneza, care nu va afecta programul de lucru si nici activitatea.

Salariatii primariilor din comune incep luni protestele: greva de avertisment si greva japoneza cu exces de zel

14:10, 14.03.2024 - Angajatii primariilor de comune vor incepe luni actiunile de protest, avand in vedere ca Guvernul nu a tinut cont de solicitarile acestora privind salarizarea, a anuntat joi liderul Sindicatului National al Salariatilor Comunelor si Oraselor din Romania - SCOR, Dan Carlan.


Ce parere ai despre aceasta stire?