Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu petrece Paștele departe de melegurile românești. Ce destinație de lux a ales vedeta / FOTO

Publicat:

Astazi, majoritatea gospodinelor sunt in febra pregatirilor, insa unele vedete nici nu au vrut sa auda de așa ceva, astfel ca au plecat intr-o vacanța de lux. Ei bine, și se regasește pe aceasta lista, bucurandu-se acum de o destinație cu adevarat incantatoare. Iata unde petrece vedeta Paștele impreuna cu familia ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Adrian Brincoveanu despre relatia cu Andreea Marin. Nu a mai vorbit despre vedeta in public: „Suntem conștienți ca timpul este limitat”

12:05, 30.05.2024 - De ani buni, traiește o frumoasa poveste de dragoste cu poate cea mai cunoscuta femeie din showbiz-ul romanesc, insa a reușit sa stea departe de lumina reflectoarelor, preferand sa iși traiasca fericirea departe de ochii și urechile strainilor. Acum a venit momentul sa iși deschida sufletul. Adrian…

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Știrile Antena Stars. Cum iși va petrece Anamaria Ferentz Paștele. Vedeta vine in Romania de sarbatori pentru prima data, dupa 10 ani: ”Imi doresc sa...” / VIDEO

14:50, 03.05.2024 - Anamaria Ferentz vine de sarbatori in Romania, dupa 10 ani in care le-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Vedeta se pregatește pentru o perioada de relaxare, petrecuta cu toata familia ei, pe care o aduce de peste ocean. Iata ce vor face de Paște și unde vor merge.

Star Matinal. Cum va petrece Andreea Balan de Paște. Vedeta iși amintește cu drag de sarbatorile din copilarie: „Mergeam la țara...” / VIDEO

12:00, 30.04.2024 - Andreea Balan a dezvaluit ce planuri are de Paște. Vedeta iși amintește cu drag și dor de sarbatorile din perioada copilariei. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Zeci de mii de copii care au parinții la munca in strainatate vor petrece Paștele fara ei

09:20, 30.04.2024 - Mai mult de jumatate dintre parinții care muncesc in strainatate nu vor reveni de Paște acasa, potrivit unui studiu al organizației Salvați Copiii. Cele mai frecvente motive pe care le invoca aceștia sunt lipsa banilor și faptul ca nu reușesc sa iși ia zile libere in aceasta perioada. 

Oana Moșneagu, petrecerea burlacițelor departe de Romania. Ce destinație a ales actrița / FOTO

17:10, 19.04.2024 - Oana Moșneagu s-a pregatit intens pentru petrecerea burlacițelor. Actrița și-a luat prietenele și, impreuna, au plecat intr-o destinație europeana de vis, loc in care se vor distra pe cinste. Pe rețelele de socializare, s-au publicat mai multe imagini din peninsula aleasa.

UPDATE: Buzatu scapa de gratii și va petrece Paștele la moșia de la Canțalarești

13:36, 17.04.2024 - UPDATE: Dumitru Buzatu va putea ciocni ouale roșii liniștit la moșia sa de la Canțalarești, cu prilejul sarbatorilor pascale, caci, in urma cu puțin timp, instanța Curții de Apel Iași a considerat ca trebuie menținuta masura arestului la domiciliu, dispusa ieri de instanța Tribunalului Vaslui. Se pare…


Ce parere ai despre aceasta stire?