Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Podărescu, noi acuzații la adresa fostului iubit. „Prințesa Bucureștilor” afirmă: „Cred că a avut bucurii la prietena mea!”

Publicat:

aduce noi acuzații tatalui copilului ei. ”Fostul meu iubit cred ca a avut bucurii la prietena mea. Mai mult ca sigur a pus ochii pe ea”, a declarat aceatsa la .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.

Eleva ridicata cu trupele speciale dupa un șantaj in grup la adresa fostului iubit

18:50, 12.03.2024 - O tanara in varsta de 18 ani, care este eleva la Colegiul „Grigore Ghica” din Dorohoi, a fost ridicata de luptatorii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Botoșani in aceasta dimineața. Același „tratament” a fost aplicat și pentru doi botoșaneni care de asemenea au fost vizați de polițiști.

Xtra Night Show. Prezentatoare TV din Romania, acuzații grave la adresa unui antrenor de tenis. Tanara in varsta de 23 susține ca a fost harțuita / VIDEO

10:11, 27.02.2024 - A crezut ca face un bine atunci cand a acceptat sa colaboreze cu un antrenor de tenis, dar susține ca a fost harțuita. O prezentatoare TV face acuzații grave la adresa barbatului, susținand ca a atins-o in mod nepotrivit.

Xtra Night Show. Scandal in lumea bogaților! Anița Condescu, fiica fostului președinte al clubului pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, și inca soțul ei, acuzații dure: „Nu sunt un pericol” / VIDEO

22:40, 26.02.2024 - Un nou scandal monden s-a derulat in București, la Tribunal. In prim plan s-au aflat Anița Condescu și inca soțul ei. De altfel, fiica fostului președinte al clubului Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, se judeca de mai mult timp cu inca soțul ei, considerat un influent afacerist. Sunt acuzații de violența…

EXCLUSIV. Claudia Patrașcanu a rabufnit, dupa ultimele declarații ale lui Gabi Badalau! Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot sa tac”

09:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu a rabufnit dupa ultimele declarații pe care Gabi Badalau le-a facut pentru Xtra Night Show. Cantareața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune ca nu mai poate sa taca și sa se abțina. Vedeta susține ca barbatul și familia acestuia ii fac foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?