Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Esca, Ștefan Bănică, Delia și Smiley, vizați de o molimă care atacă generație după generație. Dan Negru, mesaj manifest

Publicat:

, Ștefan Banica, Delia și Smiley, vizați de o molima care ataca generație dupa generație. , mesaj manifest Continue reading , Ștefan Banica, Delia și Smiley, vizați de o molima care ataca generație dupa generație. , mesaj manifest at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incep petrecerile pe litoral! Poliția, in alerta: drogurile raman, in continuare, principalele "tentații"

07:25, 30.04.2024 - Delia și Smiley sunt cap de afiș pentru zilele de 1 și 2 mai intr-unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fițe de pe litoral. Turiștii și-au cumparat din timp bilet ca sa petreaca alaturi de ei.Foarte multe evenimente sunt organizate și in stațiunile Mamaia, Costinești și Vama Veche.Dupa incidentul…

Rușii ataca furibund mai multe orașe din Ucraina. Dronele de fabricație iraniana au lovit cel puțin noua cladiri rezidențiale inalte, trei camine și o benzinarie in Harkov

13:11, 06.04.2024 - Continue reading Rușii ataca furibund mai multe orașe din Ucraina. Dronele de fabricație iraniana au lovit cel puțin noua cladiri rezidențiale inalte, trei camine și o benzinarie in Harkov at Info real.

Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!”

09:00, 19.03.2024 - Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” Continue reading Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” at Tabu.

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

„Sursa noastra de iubire, putere și inspirație!”. Smiley, mesaj special pentru cele mai importante femei din viața lui, de 8 martie / FOTO

15:55, 08.03.2024 - Smiley a transmis un mesaj special pentru cele mai importante femei din viața lui, de 8 martie. Artistul a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce urare le-a facut cantarețul cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Gina Pistol și Smiley au incercat sa faca o gluma, dar i-au enervat la culme pe fani

08:35, 09.02.2024 - Gina Pistol și Smiley au incercat sa faca o gluma, dar i-au enervat la culme pe fani Continue reading Gina Pistol și Smiley au incercat sa faca o gluma, dar i-au enervat la culme pe fani at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?