Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Esca și Pavel Bartoș, mesaj cu subînțeles pentru Mihai Petre de Revelion. Ce umilință i-au dat VIDEO

Publicat:

și Pavel Bartoș au avut un mesaj special pentru . Ce au spus vedetele chiar de Revelion? Fanii fostului jurat de la ‘Romanii au talent’ au ramas fara cuvinte. Ce umilința i-au dat dansatorului? Nimeni nu se aștepta ca cei doi sa formeze o pereche atat de buna. și Pavel […] The post și Pavel Bartoș, mesaj cu subințeles pentru de Revelion. Ce umilința i-au dat VIDEO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca, mesaj de prezidențiabil: Romanii ar alege pe cineva care nu iși uita misiunea in acea funcție

20:20, 07.05.2024 - Fostul premier Nicolae Ciuca, președintele PNL, e in centrul unei campanii de comunicare desfașurata de formațiunea politica pentru a-l prezenta drept candidat la alegerile prezidențiale din toamna.

Romanii s-au dezlanțuit! Pagina de Facebook a SRI s-a umplut de urari, dupa un mesaj de Paște!

14:06, 05.05.2024 - Serviciul Roman de Informații nu se dezminte! La fel ca de fiecare sarbatoare importanta pentru romani, cei de la SRI au postat un mesaj special pe pagina lor de Facebook. Gluma cu dublu ințeles a primit mii de like-uri și aprecieri din partea internauților.

Cine sunt tinerii din Corul Regal care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. „Ați facut ceva ce oricum mintea mea nu percepea”

09:40, 20.04.2024 - Editia de aseara Romanii au talent e venit cu momente unice, iar unul dintre ele a fost Corul Regal, care a primit din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș, un Golden Buzz.Corul Regal s-a inființat in anul 2012 din dorința unui grup de studenți de la Conservatorul din București de a crea un ansamblu…

S-a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024!

20:50, 16.04.2024 - Cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, EURO 2024, turneu la care Romania revine dupa 8 ani, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea dintre suporteri și jucatori, despre forța și energia pe care o produc aceștia atunci cand lupta impreuna pentru victorie. Tocmai de aceea,…

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Are o voce care te face sa plangi. Cine este studenta care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel

06:56, 16.03.2024 - Are o voce plina de sensibilitate, iar profunzimea versurilor te face sa lacrimezi. Iulia a avut un moment fenomenal la Romanii au talent, care a fost rasplatit cu un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Fanii echipei naționale vor putea viziona in cinematografe povestea calificarii la EURO 2024 » Detaliile filmului unei generații

12:45, 08.03.2024 - Calificarea Romaniei la Campionatul European din Germania, dupa o pauza de 8 ani de la prezența la ultimul turneu final (EURO 2016), a dat naștere unui „film-eveniment”. Romanii vor putea urmari in cinematografele din toata țara, incepand cu 17 mai, povestea calificarii elevilor lui Edward Iordanescu…


Ce parere ai despre aceasta stire?