Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Esca, revenire de senzație la PRO TV! Cum au primit-o colegii, după clipele de coșmar prin care a trecut

Publicat:

Dupa ce a depașit problemele din ultimele saptamani, știrista de la ProTV a revenit pe micile ecrane. , revenire de senzație la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de coșmar prin care a trecut Luni seara in cadrul unei emisiuni a declarat ca atat ea, cat și soțul ei și […] The post , revenire de senzație la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de coșmar prin care a trecut appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Viața traita fara incrancenare și ipocrizie” » Andreea Esca, reverența in fața a doua nume mari din sportul romanesc: „Am ajuns la concluzia asta”

17:05, 18.04.2024 - Andreea Esca, 51 de ani, prezentatoarea știrilor ProTV, a fost host-ul evenimentului dedicat lansarii filmului despre viața și cariera lui Ilie Nastase. Vedeta postului din Pache Protopopescu a fost prezenta pe scena atat inaintea, cat și dupa difuzarea documentarului, cand a invitat la microfon personalitațile…

Meci de coșmar pentru Tatarușanu – A primit opt goluri de la Al-Nassr / Hat-trick reușit de Ronaldo

00:10, 03.04.2024 - Abha, formația la care evolueaza romanul Ciprian Tatarușanu, a fost invinsa marți pe teren propriu de Al-Nassr cu scorul de 8-0. Dupa un hat-trick in prima repriza, Cristiano Ronaldo a ieșit la pauza.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Vedete la „Romanii au talent“. „Mugurașii de la Chindie“ și „dansatoarea cu pampers“ au facut senzație la ProTV VIDEO

17:15, 29.02.2024 - Grupul folcloric „Mugurași de la Chindie”, pregatiți de coregraful dambovițean Costel Ganga (34 de ani), a fost cireașa de pe tort la ultima ediție a emisiunii „Romanii au talent”. Micii dansatori au primit nota 10 din partea publicului și 4 de „DA” de la jurați.

Sorana Cirstea, revenire de senzație: S-a calificat in sferturi la WTA Dubai

15:55, 21.02.2024 - Sorana Cirstea a facut pasul in sferturile turneului WTA 1000 de la Dubai, sportiva noastra avand puterea sa revina de la 0-1 la seturi contra croatei Donna Vekic. Succesul (scor 3-6, 6-3, 7-5) o duce pe Sori pe 21 in ierarhia WTA, cel mai bun rezultat al carierei.

Revenire de senzație in Liga 1! Florin Costea a semnat cu FCU Craiova

18:50, 19.02.2024 - Fostul internațional roman Florin Costea este noul director sportiv al echipei FCU 1948 Craiova, in timp ce Robert Saceanu va fi director delegat, a anuntat, luni, gruparea patronata de Adrian Mititelu. „Bine ai revenit, Florin Costea! Florin Costea, unul dintre cei mai importanti fosti jucatori ai…

Dalida din „Las Fierbinți”, dezvaluiri despre colegii ei. Ce a spus despre Mirela Oprișor și Anca Dumitra: „Nu am niște relații foarte…”

17:45, 15.02.2024 - Dalida din serialul romanesc de succes „Las Fierbinți” și-a deschis sufletul in fața celor de acasa in cadrul celui mai recent interviu oferit presei. Ecaterina Ladin, pe numele sau real, actrița de la ProTV a facut mai multe dezvaluiri despre relația cu ceilalți colegi, și a vorbit și despre relația…

Cum a fost sarbatorit Cristiano Ronaldo de colegii de la Al-Nassr. Cadoul pe care l-a primit starul portughez: ”Cel mai bun din lume!” / FOTO

22:05, 05.02.2024 - Cristiano Ronaldo a implinit frumoasa varsta de 39 de ani. Starul portughez a sarbatorit aceasta zi importanta alaturi de colegii de echipa de la Al-Nassr. Iata ce cadou a primit acesta din partea clubului!


Ce parere ai despre aceasta stire?