Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Berecleanu are probleme la Prima TV? Vedeta a fost înlocuită de la știri

Publicat:

Ce se intampla cu ? Vedeta a fost inlocuita de la pupitrul de știri de la Prima TV. Fanii celebrei știriste au multe semne de intrebare cu privire la lipsa sa de pe micile ecrane. Chiar aceasta a explicat motivul pentru care nu a aparut la TV in ediția de ieri. lipsește […] The post are probleme la Prima TV? Vedeta a fost inlocuita de la știri appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xra Night Show. Olga Barcari, probleme cu poliția! Motivul pentru care a primit amenda: „Uneori imi este...”

10:45, 30.05.2024 - Olga Barcari a avut parte de o intalnire in trfic cu poliția, iar agenții nu au iertat-o. Vedeta a mers in Republica Moldova, acolo unde se afla familia sa a o vizita, dar a avut de platit o amenda usturatoare.

Reacția Cristinei Cioran dupa ce Alex Dobrescu a anunțat ca e insarcinata din nou cu copilul lui. Cei doi sunt desparțiți: „E in trei luni”

09:10, 25.05.2024 - Cristina Cioran a facut primele declarații dupa ce Alex Dobrescu, fostul ei iubit și tatal fetiței sale, a anunțat ca vedeta e insarcinata din nou, cu copilul lui. Deși a evitat subiectul, ea a recunoscut ca a ajuns la medic, caci recent s-a confruntat cu unele probleme medicale. Dupa ani de zile de…

Oana Roman și provocarile genetice care nu ii dau pace inca de la 20 de ani. Vedeta a spus totul fara perdea: „Eu ma spal la cap doar la salon”

11:21, 23.05.2024 - Ce invațaturi a primit Oana Roman de la mama saIntr-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Oana Roman a dezvaluit ca este o clienta fidela la coafor, mergand des la salon pentru diverse tratamente de infrumusețare. Așa cum a fost invațata de mama sa, Mioara Roman, vedeta acorda o atenție deosebita…

Știrile Antena Stars. Brigitte Pastrama, probleme in casnicie?! Postarea cu care vedeta și-a pus fanii pe jar: ”Cand un barbat iși lasa femeia...” / VIDEO

18:50, 17.04.2024 - Brigitte Pastrama și-a pus fanii pe jar cu o postare care a ridicat multe semne de intrebare! Vedeta le-a dat de gandit urmaritorilor cu un mesaj, prin care ar fi lasat de ințeles ca ar avea probleme in casnicie!

Vedeta din Romania care și-a surprins fanii cu cea mai recenta apariție: “Felicitari”. Schimbarea e radicala

11:26, 25.03.2024 - Vedeta din Romania care și-a surprins fanii cu cea mai recenta apariție. A slabit extrem de mult, iar acum abia daca il mai recunoști. In ultimele luni a reușit sa dea jos peste 22 de kilograme. Despre cine e vorba? BRomania, de nerecunoscut dupa ce a slabit enorm Matei Dima, cunoscut drept și BRomania,…

Bibi s-a fotografiat cu perfuzia la mana! Cu ce probleme se confrunta artista: “Am neglijat…” / FOTO

08:55, 15.03.2024 - Bibi, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara, a publicat o fotografie cu perfuzia la mana. Fanii s-au ingrijorat și i-au trimis numeroase mesaje pentru a afla care e starea sa de sanatate. Ce a raspuns cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?