Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bălan, fotografie EMOŢIONANTĂ cu fetiţa ei. "De când a venit pe lume..."

Publicat:

In urma cu nicio saptamana, a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, de nota 10. Atat vedeta, cat si iubitul ei, sunt foarte fericiti, dar si emotionati in acelasi timp, deoarece este prima data cand traiesc astefel de momente.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vizita emoționanta pentru Florin Piersic. Cine a venit sa-l vada pe marele actor, sigur s-a bucurat enorm

12:30, 17.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic se imbunatațește pe zi ce trece, spun medicii care au grija de marele actor. Recent a avut parte de o vizita care l-a bucurat enorm. Florin Piersic, vizita din partea familiei Medicii spun ca starea marelui actor este stabila și ca se simte din ce in ce mai […]…

Smiley, fotografie emotionanta cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai

22:01, 01.05.2024 - De 1 Mai, Smiley a postat pe contul personal de Instagram o absolut emoționanta cu fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine. Artistul a ales sa-și petreaca timpul liber alaturi de micuța sa. Daca in alți ani alegea sa mearga la distracție cu prietenii, acum, artistul a simțit nevoia sa stea cu…

Andreea Balan, despre cum se imparte intre cariera și viața de mama a doua fete: „Nu am avut timp sa le iau de la gradinița. Bunica ține casa”

16:25, 27.04.2024 - Andreea Balan, in varsta de 40 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Mama a doua fete, Ella și Clara, vedeta se imparte cu greu intre cariera și viața de familie, insa, face tot ce poate pentru a petrece timp cu fetele sale.Prezenta la Premiile Unica, unde a fost și premiata,…

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Star Matinal. Roxana Vașniuc, petrecere de lux pentru fetița ei! Invitații au venit cu limuzina: „Ziua ei...” / VIDEO

09:15, 22.04.2024 - Roxana Vașniuc a organizat o petrecere de lux pentru fetița ei. Evenimentul a fost spectaculos din toate punctele de vedere. Invitații au venit cu limuzina. Iata ce declarații a facut vedeta despre petrecere!

Mesajul transmis de Iulia, soția lui Aleksei Navalnii. Ce fotografie emoționanta postata dupa moartea opozantului intern al președintelui rus Vladimir Putin / FOTO

07:45, 19.02.2024 - Trecere in neființa a lui Aleksei Navalnii a adus durere in suflet in randul apropiaților sai. Soția opozantului de temut al lui Vladimir Putin se simte extrem de afectata de decesul partenerului sau. Iata ce mesaj a postat Iulia, la doua zile de la decesul soțului sau, pe internet!


Ce parere ai despre aceasta stire?