Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Antonescu, despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea: “S-au despărțit strict pe probleme de droguri”

Publicat:

s-a alaturat echipei de la „Ferma“, acolo unde l-a intalnit pe , barbatul cu care prietena și colega ei de trupa, , se afla in proces de divorț. Cantareața a dezvaluit și motivul pentru care cei doi au ajuns la desparțire.  La scurt dupa ce a intrat in concursul „Ferma. Orașeni vs Sateni”, a facut marturisiri neașteptate despre relația dintre ea și , dar și despre motivul pentru care prietena ei de-o viața a ajuns in pragul divorțului de tatal fetițelor ei, . Cantareața a spus inca de la bun inceput ca deși…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…

Andreea Balan, intrebata de fiica cea mare despre casatoria cu Victor Cornea. Ce spune artista despre nunta: „Aș vrea foarte restrans”

13:10, 31.03.2024 - Andreea Balan rupe tacerea și spune daca s-ar casatori a doua oara. In prezent, cantareața are o relație cu Victor Cornea, care e jucator de tenis. De aproximativ un an de zile, Andreea Balan traiește o poveste de iubire cu Victor Cornea. Dupa o casnicie eșuata și cand nu mai credea ca va gasi un barbat…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

George Burcea și-a revazut fetițele. Imaginea care i-a induioșat pe fanii fostului soț al Andreei Balan VIDEO

16:15, 25.02.2024 - Cu toate ca George Burcea și Andreea Balan nu mai formeaza de mult timp un cuplu, pe cei doi ii leaga fetițele pe care le au impreuna: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revazut tatal, iar actorul a postat pe Instagram imagini cu momentul reintalnirii.

Ce relație are acum Andreea Balan cu tatal copiilor ei. „Abia am primit certificatul de divorț”. Cum se ințelege cu George Burcea

17:50, 16.02.2024 - Ella și Clara se bucura ca „mami și tati se ințeleg in sfarșit”. Andreea Balan a anunțat ca dupa perioade agitate și conflicte, in sfarșit se ințelege bine cu George Burcea. Ea și fostul soț colaboreaza acum pentru a putea fi parinți buni pentru fetițele lor minunate.


Ce parere ai despre aceasta stire?