Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam, prima declaraţie despre presupusul iubit

Publicat:

Enervata de insistenta cu care incearca sa demonstreze ca intre el si exista o frumoasa poveste de iubire, cantareata rupe tacerea si, in exclusivitate pentru “Libertatea”, lamureste lucrurile.

“Mi se pare hilar tot ce se intampla. Ma face sa ma gandesc la proverbul «vulpea, cand n-ajunge la struguri, zice ca sunt acri». Dintr-o simpla politete si o socializare ca intre doi oameni normali vad ca s-a ajuns in aceasta situatie deplasata. Nu am nicio relatie cu acest om. Observ ca recurge la declaratii inchipuite si jenante in presa. Nu asa se cucereste…

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul Madalin Paul. Presupusul amant al Narcisei Modringa rupa tacerea. Ce spune despre relația lor și tanarul decedat

16:20, 18.04.2024 - Presupusul amant al Narcisei Modringa a oferit primele declarații, sperand ca va face lumina in acest caz. S-a spus ca Madalin Paul l-a urmarit pe baiat, care ar fi fost in mașina cu Narcisa, și, in cursa nebuna, a pierdut controlul volanului și a lovit un copac.

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Ilinca Vandici e singura la aproape un an de la divorț. De ce nu are iubit: „Singuratatea nu e o opțiune, insa nu ma grabesc”

16:56, 13.03.2024 - Ilinca Vandici nu și-a refacut viața amoroasa dupa divorțul de Andrei Neacșu, care a avut loc anul trecut. Intr-un interviu pentru revista VIVA!, prezentatoarea dezvaluie ca e singura și ca nu se grabește sa iși gaseasca un iubit. Dupa o relație fericita de șase ani de zile, vestea separarii a venit…

Ce nu ar accepta niciodata Nicoleta Nuca intr-o relație. Așteptarile pe care le are de la iubit: ”Secrete și...”

17:35, 25.02.2024 - Nicoleta Nuca și Alex Ursache se iubesc de peste 6 ani și au planuri mari de viitor. Artista a marturisit ca are mai multe așteptari de la partenerui ei de viața, existand cateva aspecte peste care nu ar trece niciodata.


Ce parere ai despre aceasta stire?