Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam, criticată dur de fani după ce a pozat într-un costum de baie prea mic. S-a văzut tot! FOTO

Publicat:

a ales sa-l poarte in vacanța un costum de baie care parea cu cateva numere mai mic, iar fanii au taxat-o imediat!

Vedeta a pozat in cel mai decoltat și mulat costum de baie, iar comentariile rautacioase ale internauților nu s-au lasat așteptate.

, GOALA! Imaginea demna de filmele XXX cu care i-a innebunit pe barbati FOTO

se bucura de ședințe de bronz și de multa relaxare pe plajele din Mexic, locație unde și-a programat o vacanța alaturi de soț și de fetița pe care o au impreuna, Evelin.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de Vedeta. Cum a cerut-o Dan Badea in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trait clipe de poveste: „Așa cum visam...” / VIDEO

16:30, 18.05.2024 - Cum a fost momentul in care Dan Badea și-a luat inima in dinți și a cerut-o in casatorie pe soția lui, Madalina. Cei doi au trecut clipe de poveste. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta.

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?