Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam a detronat-o pe Madonna în Azerbaijan!

Publicat:

Dupa ce a surclasat-o pe in topurile din Peru, iata ca acum solista a reusit sa o detroneze pe in clasamentele din Azerbaijan.

Meritul il are piesa , compozitie proprie, si pe care a inregistrat-o alaturi de DJ-ul portughez .

Noul hit al a ajuns numarul 1 la cel mai mare post de radio din Azerbaijan, ATV 106 FM, si a detronat-o pe Madonna si al sau hit .

Regina Pop a cazut astfel pe locul 2, in favoarea romancei. Mai mult pe pozitiile inferioare se afla artisti…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Anda Adam și Yosef Mohaci, planuri mari pentru anul 2024. Indragostiții sunt implicați in mai multe proiecte: ”Vom produce...” / VIDEO

01:20, 06.03.2024 - Anda Adam și Yosef Mohaci au o mulțime de planuri pentru 2024. Ei urmeaza sa se casatoreasca la vara și vor fi implicați in mai multe proiecte importante. Pe langa industria muzicala, artista va produce un film alaturi de iubit și va juca intr-o pelicula, in rolul principal.

Desparțirea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost sursa de inspirație pentru o scena din noul film al cantareței VIDEO

12:00, 17.02.2024 - Noul film musical al lui Jennifer Lopez, „This Is Me...Now: A Love Story" conține multe aluzii la Ben Affleck, inclusiv o scurta apariție a actorului insuși. Insa o anumita scena a fost inspirata din relația lor.

Anda Adam iși sarbatorește soțul. Cum și-a surprins artista partenerul, de ziua lui de naștere. Ce imagini speciale au postat și nașii lor, Tzanca Uraganu și Alina Marymar / FOTO

19:10, 14.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala in familia Andei Adam. Pe langa faptul ca iși sarbatoresc dragostea, ca orice cuplu de Valentine's Day, soțul ei iși sarbatorește ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o artista.

Cochetul cinematograf „Dacia” va fi administrat de Casa de Cultura Huși! Consilierii și-au disputat meritul acestui vis implinit, iar unul dintre ei chiar a leșinat!

00:10, 13.02.2024 - NOUTAȚI… Veste buna pentru hușeni, cinematograful „Dacia”, modernizat din temelii, a fost predat municipiului Huși de catre CNI, iar ieri, in ședința CL, consilierii au decis ca obiectivul sa fie preluat de Casa de Cultura. Pana in ziua in care, probabil, se va inființa un Centru Cultural local serios…


Ce parere ai despre aceasta stire?