Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANCHETE, în cazul femeii care îşi racola clienţi pentru relaţii sexuale în prezenţa copilului ei

Publicat:

Directorul DGASPC Buzau, , a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca a fost formulata o solicitare catre Poliția Buzau pentru a o identifica pe tanara care apare in filmare, oferindu-se sa intretina relatii sexuale, sub ochii copilului sau, care are in jur de patru-cinci ani.

Potrivit sursei citate, dupa identificarea femeii se va dispune o ancheta la finalul careia tanara, care susține ca mai are acasa un copil, ar putea fi decazuta din drepturile parintesti.

Filmarea postata pe internet, in urma careia DGASPC s-a autosesizat și a cerut Poliției sprijinul,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Polonia vrea sa aiba „cele mai bune relații posibile cu SUA, indiferent de cine e la putere”. Sikorski: „Nu mai facem aceleași greșeli”

16:30, 05.05.2024 - Polonia doreste sa aiba „cele mai bune relatii posibile cu America, indiferent de cine se afla la putere”, a declarat ministrul de Externe, Radoslaw Sikorski, in timpul unei vizite la Washington, potrivit unui comunicat publicat duminica de agentia poloneza de presa PAP, citata de Reuters.

Greva de avertisment la Poșta Romana. Sindicaliștii amenința cu greva generala, care ar afecta „milioane de pensionari”

09:31, 20.03.2024 - Reprezentantii angajatilor din cadrul Companiei Nationale Posta Romana organizeaza greve de avertisment, miercuri, timp de doua ore. Sindicalistii au avertizat ca, in cazul in care conducerea Postei Romane nu va fi de acord cu incheierea unui contract colectiv de munca si cu revendicarile salariatilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?