Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ancheta legată de regizorul Roman Polanski continuă

Publicat:

Un judecator din a refuzat, într-o decizie pronunțata vineri, sa închida procedurile judiciare demarate împotriva regizorului franco-polonez , acuzat ca a întreținut raporturi sexuale cu o minora, în pofida cererilor formulate de acuzat și victima lui, informeaza AFP. citatd e Agerpres.

"Acuzatul din acest proces este un fugar care refuza sa execute ordinele tribunalelor", a afirmat judecatorul în decizia lui de vineri.

Dupa parerea judecatorului american, chiar daca închiderea procesului…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta impotriva Facebook și Instagram. Anunțul Comisiei Europene

09:30, 06.05.2024 - Comisia Europeana a deschis o ancheta impotriva Facebook si Instagram, rețelele de socializare ale Meta, suspectate ca nu ar fi respectat obligatiile in materie de combatere a dezinformarii inaintea alegerilor pentru Parlamentul European.„Aceasta Comisie a creat instrumente pentru a proteja cetatenii…

Vaccin promițator impotriva unei boli letale

13:45, 25.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA) a dezvoltat un vaccin care s-a dovedit a fi foarte eficient impotriva melioidozei, o boala tropicala extrem de letala. Melioidoza este provocata de bacteria Burkholderia pseudomallei. Se gasește in solul și apa contaminate…

Ancheta deschisa de Comisia Europeana impotriva TikTok din cauza unor presupuse incalcari ale normelor de protecție a minorilor

10:05, 20.02.2024 - Comisia Europeana a anunțat, luni, ca a inițiat o acțiune oficiala impotriva TikTok pentru a investiga presupusele incalcari ale normelor de protecție a minorilor, in temeiul unei legi istorice privind controlul conținutului digital.

CE deschide o ancheta impotriva TikTok bazata pe noul Act legislativ cu privire la serviciile digitale

14:51, 19.02.2024 - CE a initiat, luni, proceduri oficiale pentru a evalua daca TikTok a incalcat Actul legislativ privind serviciile digitale (DSA) in domenii legate de protectia minorilor și transparenta publicitatii.

Comisia Europeana deschide o ancheta impotriva TikTok in temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale

14:40, 19.02.2024 - Comisia Europeana a initiat proceduri oficiale pentru a evalua daca TikTok a incalcat Actul legislativ privind serviciile digitale in domenii legate de protectia minorilor, transparenta publicitatii și accesul la date pentru cercetatori.

Comisia Europeana deschide o ancheta impotriva TikTok

14:10, 19.02.2024 - Comisia Europeana a initiat luni proceduri oficiale pentru a evalua daca TikTok a incalcat Actul legislativ privind serviciile digitale in domenii legate de protectia minorilor, transparenta publicitatii, accesul la date pentru cercetatori, precum si gestionarea riscurilor legate de proiectarea dependentei…

Barbații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, la Padina, au depus plangere impotriva lui, desi este decedat: ”A existat un…”

13:15, 14.02.2024 - Informații șocante in cazul lui Sorin Anghel. Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, despre care se spune ca l-ar fi omorat pe barbat, au depus plangere impotriva lui, deși acesta este mort. Avocatul fraților Marin a facut declarații publice despre ce s-ar fi intamplat in noaptea atacului.


Ce parere ai despre aceasta stire?