Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anastasia Lazariuc, absolut perfectă la 67 de ani. Cum arată marea cântăreață a României

Publicat:

a fost prezenta in emisiunea ”La Maruța”. In varsta de 67 de ani, artista are un trup de invidiat. Astfel, se pare ca frumoasa cantareața a ramas neschimbata, iar trecerea timpului pare ca nu a afectat-o deloc. , absolut perfecta la 67 de ani a avut o prezența uimitoare in […] The post , absolut perfecta la 67 de ani. Cum arata marea cantareața a Romaniei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lidia Buble vorbește despre tradare, defecte și schimbare! Ce nu va face absolut niciodata cantareața / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Lidia Buble spune ca a fost tradata de foarte multe ori. Artista vorbește și despre ceea ce considera ea a fi defect, dar și despre schimbarile pe care le-a facut. Mai mult, a marturisit și ce nu ar face niciodata, chiar daca, la un moment dat, "s-a pus presiune" asupra ei.

EXCLUSIV. Vladuța Lupau, insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat cantareața marea veste / VIDEO

20:30, 23.03.2024 - Zi speciala pentru Vladuța Lupau. Artista se pregatește de venirea pe lume a celei de-a doua minuni din viața ei, caci este insarcinata din nou. Cantareața a pregatit un moment special in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a dat vestea cea mare.

Dupa ce și-a confirmat prezența la turneul WTA de la Miami, Simona Halep a setat un record absolut in istoria tenisului

12:40, 08.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a anunțat ca accepta invitația organizatorilor de la Miami Open. Dubla campioana de Grand Slam va reveni in circuit la turneul programat intre 17 și 31 martie 2024. Odata cu prezența Simonei Halep la Miami Open s-a setat un record absolut in istoria tenisului. 16 campioane de…

Artistul international care i-a facut o surpriza Andrei chiar la concertul lui. A emotionat-o profund pe romanca: „Este o onoare ca esti aici”

10:41, 12.02.2024 - Un artist internațional care a avut concert la Sala Palatului din București, in perioada 8-9 februarie 2024, s-a bucurat de prezența Andrei la eveniment. Cantareața a avut parte de o surpriza uimitoare, chiar de pe scena. Nu se aștepta la așa ceva: „Este o onoare ca esti aici”. Foto Andra, prezenta…

Alina Eremia, primele declarații despre crima de la petrecerea vedetelor. Cantareața neaga prezența sa la eveniment: ”Este o tragedie”

21:55, 11.02.2024 - Crima de la petrecerea vedetelor din județul Dambovița a șocat pe toata lumea. Deși se anunța un eveniment cu fast, unde nume cunoscute din showbizul romanesc au fost prezenta, moartea unui barbat ucis cu lovituri de maceta, a ingrozit pe toata lumea. Deși s-a scris și despre prezența Alinei Eremia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?