Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Ivanovici şi Bastian Schweinsteiger vor deveni părinţi pentru a doua oară

Publicat:

Fosta jucatoare de tenis si fotbalistul vor deveni parinti pentru a doua oara, conform anuntului facut de fosta sportiva sarba.

"Inimile noastre sunt pline de bucurie. Vom avea un nou membru in familia noastra", a anuntat .

, in varsta de 30 de ani, si , 33 de ani, sunt impreuna din septembrie 2014  si s-au casatorit in iulie 2016.

Ei mai au un baietel, Luka, nascut in martie 2018.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

Elena Matei de la Chefi la cuțite, imagini rare cu iubitul ei: „Nu-l cautați pe social media, ca nu are conturi”. Vor deveni parinți pentru prima data / FOTO

19:50, 25.04.2024 - Elena Matei și iubitul ei traiesc o perioada unica de cand au aflat ca vor deveni parinți. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite este insarcinata pentru prima data și se pregatesc pentru venirea pe lume a fiicei lor. De curand, tanara a facut publice și cateva imagini cu iubitul ei, pe care a preferat…

BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți

18:40, 15.04.2024 - Prințul Hussein, fiul Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania a Iordaniei, a anunțat ca soția lui, Prințesa Rajwa, este insarcinata. The post BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți first appeared on Informatia Zilei .

Impacarea momentului in showbiz! Și-au mai dat o șansa și vor deveni parinți

12:30, 27.03.2024 - Impacarea momentului in showbiz! Philipp Plein, cunoscutul creator de moda german, s-a intors la Andreea Sasu. Cei doi au decis sa-și mai dea o șansa, iar acum formeaza din nou un cuplu. In plus, Philipp și romanca din Pașcani ar urma sa devina parinți. Designerul mai are trei copii dintr-o relație…

Star Matinal. Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Celebrul designer și modelul vor deveni parinți / VIDEO

10:50, 27.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Philipp Plein s-a intors la Andreea Sasu! Se pare ca cei doi au decis sa-și mai dea o șansa. Celebrul designer vestimentar și modelul s-au impacat, iar acum urmeaza sa devina parinți.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Fosta groapa de gunoi a orașului inchisa cu 2,5 milioane de euro, locul poate deveni spațiu de promenada – VIDEO&FOTO

15:20, 16.02.2024 - Sunt bani pe care Primaria nu i-ar fi putut asigura decat cu mari dificultați, pentru a se acoperi fosta rampa de deșeuri a orașului. In zona ar putea fi amenajat un spațiu de promenada pentru cainii fara stapan.


Ce parere ai despre aceasta stire?