Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amploarea sindromului de COVID persistent ar putea fi supraestimată, potrivit unui studiu

Publicat:

O investigatie a dovezilor stiintifice si a studiilor epidemiologice existente privind sindromul de COVID persistent concluzioneaza ca amploarea acestuia ar putea fi supraestimata si ca simptomele sale pot fi asociate, in multe cazuri, cu alte patologii care nu sunt tratate, transmite EFE.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Ai avut Covid și crezi ca ai scapat? Cercetatorii au facut o descoperire șocanta

19:40, 15.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare, relateaza Mediafax. O singura contaminare este suficienta, iar virusul care provoaca…

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc susține realizarea unui studiu de amploare privind sanatatea romanilor

13:00, 14.03.2024 - Susținatoare a demersului inițiat de  organizatiile pacientilor din Romania si de societatea civila prin care se cere alocarea a 9% din PIB pentru Sanatate, senatoarea Pauliuc a amintit ca militeaza pentru eliminarea impozitarii concediilor medicale pentru bolnavii cronici. “In sistemul sanitar romanesc,…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Studiu privind percepțiile tinerelor din Romania despre drepturile femeilor și influența culturala a muzicii asupra conștiinței lor sociale

09:30, 08.03.2024 -   Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din Romania privind drepturile femeilor și influența culturala a muzicii In umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marcheaza Ziua Internaționala a Femeii prin

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

Lansare studiu despre sursele de informare ale romanilor in ceea ce privește sanatatea lor

17:05, 29.02.2024 - Asociația CREDU, asociație specializata in proiecte de educație in sanatate, a lansat pe 28 februarie 2024, in cadrul evenimentului ‘Alegeri Sanatoase’, un studiu despre sursele de informare ale romanilor in ceea ce privește sanatatea lor sau a familiilor lor, precum și un demers de identificare a creatorilor…

Incepe realizarea SF-ului pentru DRUM EXPRES A1 – PITEȘTI – MIOVENI. Va fi gata in 13 luni

15:15, 12.02.2024 - Consiliul Județean Argeș a incheiat procedura de achiziție privind privind „Serviciile de elaborare documentație tehnica Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții: DRUM EXPRES A1 – PITEȘTI – MIOVENI”. Licitația a fost adjudecata de Asocierea H.V.I.D CONSULTING GROUP S.R.L. (lider de asociere)…


Ce parere ai despre aceasta stire?