Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amenzi colosale pentru turiștii care merg în Italia. Ce nu ai voie să comiți, sub nicio formă

Publicat:

Vești incredibile pentru turiștii care vor sa cumpere aceste lucruri din Italia. Vor fi nevoiți sa plateasca scump pentru suvenirurile lor de pe plajele curate din Sardinia. Care este motivul real. Ce nu ai voie sa comiți, sub nicio forma Amenzi colosale pentru turiștii care merg in uluitoare luata de autoritațile italiene. Sambata, 5 […] The post Amenzi colosale pentru turiștii care merg in Italia. Ce nu ai voie sa comiți, sub nicio forma appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru turiștii romani: Taxele turistice au explodat in 2024. Care este motivul pentru aceasta majorare

05:21, 21.05.2024 - Multe orașe din Europa au inceput sa impuna taxe turistice sau sa le mareasca pe cele existente. Aceste taxe sunt folosite pentru a ajuta la intreținerea infrastructurii turistice și pentru a gestiona impactul turismului masiv asupra comunitaților locale.

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Statiunea cea mai noua din Romania. Turistii vor da navala aici, cu ce atrage comuna, de fapt

20:21, 18.04.2024 - Vești bune pentru iubitorii de vacanțe. Apare 0 noua stațiuni turistica, ce promite surprize de neuitat pentru toți cei care vor ajunge in zona. Autoritațile locale cred ca vizitatorii vor da navala aici, pentru ca localitatea are o atracție cu care spera sa dea lovitura. Se deschide o noua stațiune…

Se scumpește și ciocolata. Lumea se confrunta cu cel mai mare deficit de aprovizionare cu cacao din ultimii 60 de ani

09:25, 28.03.2024 - Se scumpește și ciocolata. Lumea se confrunta cu cel mai mare deficit de aprovizionare cu cacao din ultimii 60 de ani Vesti proaste pentru iubitorii de ciocolata, pretul acesteia va crește! Lumea se confrunta cu cel mai mare deficit de aprovizionare cu cacao din ultimii 60 de ani. De vina este vremea…

Amenzi colosale pentru locuitorii de blocuri: Ce trebuie sa știe toți

00:15, 28.03.2024 - Stand la bloc, romanii trebuie sa fie conștienți de regulile stricte pentru a evita amenzi uriașe care le-ar putea afecta serios bugetul familial. Iata ce trebuie sa știe toți cei care locuiesc la bloc pentru a evita astfel de amenzi și eventualele probleme legale. Primavara și sezonul gratarelor reprezinta…

Revoluție pe piața RCA. Amenzi colosale pentru lipsa poliței

05:15, 27.03.2024 - 20.000 de lei va fi amenda maxima pe care o vor primi șoferii pentru lipsa poliței RCA. Cel puțin așa prevede o modificare legislativa votata in Senat. Totodata, aleșii vor sa le interzica proprietarilor sa-și mai repare mașinile in regie proprie daca daunele sunt mai mari de 400 de euro.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Star Matinal. Vești bune pentru cuplurile divorțate! Vor munci doar 4 zile pe saptamana / VIDEO

08:31, 22.03.2024 - Sunt vești bune pentru cuplurile care au divorțat! Acestea vor putea munci doar 4 zile pe saptamana. Masura vine pentru persoanele care au copii și trebuie sa aiba grija de ei. Iata ce s-a stabilit!


Ce parere ai despre aceasta stire?