Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambulanță implicată într-un accident, la Mătești

Publicat:

Trafic dirijat pe DJ203K, in Matești, in urma unui accident rutier produs in aceasta seara. In eveniment sunt implicate doua autovehicule, unul fiind o ambulanța, potrivit Poliției. ,,O persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grav accident la Cilibia. Impact intre un TIR și o mașina

23:40, 03.05.2024 - Trafic dirijat pe DN2B, in Cilibia, in urma unui accident rutier produs in aceasta seara. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre un camion de mare tonaj și un autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite IPJ Buzau.

Accident pe DN 10, in zona Siriu. ,,Doua persoane sunt evaluate medical”

13:05, 02.05.2024 - Trafic dirijat pe DN10, in Gura Siriului, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este un singur autovehicul implicat, doua persoane sunt evaluate medical la acest moment.” , transmit reprezentanții IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident la Merei. Coliziune intre doua mașini

10:26, 01.05.2024 - Trafic dirijat, in aceasta dimineața, pe DJ 203G, spre Merei, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre doua autovehicule, doua persoane sunt evaluate medical la acest moment.” , precizeaza Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Ambulanta navala implicata intr-un accident pe Bratul Chilia: sunt 4 raniți, intre care un copil. Au fost trimise 2 elicoptere SMURD

19:30, 10.04.2024 - O ambulanta navala a fost implicata miercuri intr-un accident pe Bratul Chilia. Din primele informatii este vorba despre patru victime, intre care un copil. In zona se deplaseaza doua elicoptere SMURD, relateaza News.ro.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

IPJ Buzau:Accident rutier

14:35, 04.03.2024 - Nr.68 din 4 martie 2024 BULETIN INFORMATIVprivind evenimente si activitati din perioada 1 3 martie 2024 Actiuni proactive cu efective marite desfasurate in cele doua municipii la sfarsit de saptamana. In acest weekend, politistii din cadrul Politiei municipiului Buzau si Ramnicu Sarat si de la sectiile…

Accident pe Calea Eroilor din Buzau

14:35, 03.03.2024 - Trafic dirijat pe Calea Eroilor, in municipiul Buzau, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau. ,,Se pare ca sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane sunt evaluate medical.” , precizeaza aceeași sursa. Vom reveni cu detalii.

Grav accident pe DN2 B, la C.A. Rosetti. O persoana, ramasa incarcerata

11:21, 26.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2B, in C.A. Rosetti, in urma unui accident rutier, transmit reprezentanții Poliției. ,,Din primele date de la fața locului se pare ca este vorba de o coliziune intre trei autovehicule, o persoana este incarcerata.” , precizeaza Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?