Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amalia, horoscopeasa de la ”Neatza”, este și era SENZAȚIONALĂĂĂ: Iată cum arăta la 16 ani, când înCÂNTA alături de Blaxy Girls!

Publicat:

Are doar 21 de ani, arata senzațional și in fiecare dimineața, de luni pana vineri, iți prezinta cele mai ”calde” previziuni astrale, insaAmalia Ștefania nu a oferit prea multe detalii despre viața ei…dinainte de ”Neatza”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Tanase a intrat la negocierile cu Becali » Declarații de la palat: „Ma incanta ideea sa joc in Champions League”

14:55, 30.05.2024 - Florin Tanase (29 de ani) a revenit in țara dupa incheierea sezonului cu Al Akhdoud și a fost sa discute cu Gigi Becali. Fostul capitan al roș-albaștrilor a anunțat, inainte de negocierile cu patronul de la FCSB, ca in maxim doua saptamani decide daca revine la fosta echipa. Gigi Becali il vrea inapoi…

Neatza cu Razvan și Dani. Schimbare de look uimitoare pentru Irina Fodor! Niciodata nu ai mai vazut-o așa pe prezentatoarea TV / VIDEO

13:01, 22.05.2024 - Irina Fodor, schimbare de look uimitoare la Neatza cu Razvan și Dani! Niciodata nu ai mai vazut-o pe indragita prezentatoare TV așa! Iata cum s-a pregatit pentru a merge la un festival diin Romania.

Ce vrea telefonul tau? Internet și conversații nelimitate cu DIGI in țara și in UE! Cum obții avantajele

16:50, 18.04.2024 - Razvan Simion și Ramona Olaru au discutat, rubrica ”Ce vrea telefonul tau” de la Neatza cu Razvan și Dani, despre beneficiile pe care rețeaua de telefonie DIGI le ofera clienților sai. Cei doi au fost incantați de ofertele care includ internet și minute nelimitate in strainatate.

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!


Ce parere ai despre aceasta stire?