Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Am vrut să centrez și a ieșit un gol frumos”. Ștefănescu n-a putut să se bucure de execuția magistrală care l-a amuțit și pe Hagi: „Nu suntem într-un moment bun, ăsta e adevărul”

Publicat:

Continue reading „Am vrut sa centrez și a ieșit un gol frumos”. Ștefanescu n-a putut sa se bucure de execuția magistrala care l-a amuțit și pe Hagi: „Nu suntem intr-un moment bun, asta e adevarul” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arhitectul-șef al județului despre urbanismul din Aiton, o comuna de langa Cluj: “ Exemplele bune continua sa apara și cred ca vor duce la pastrarea unui sat frumos prin integrarea noilor construcții in specificul zonei”

15:10, 18.04.2024 - Continue reading Arhitectul-șef al județului despre urbanismul din Aiton, o comuna de langa Cluj: “ Exemplele bune continua sa apara și cred ca vor duce la pastrarea unui sat frumos prin integrarea noilor construcții in specificul zonei” at Info real.

31 martie 2024. Romania a intrat in Schengen pe cale aeriana și maritima. De ce controale scapa romanii in aeroporturi: noi date

09:30, 31.03.2024 - Moment istoric pentru Romania. Țara noastra a intrat oficial in Schengen cu frontierele aeriene si maritime Continue reading 31 martie 2024. Romania a intrat in Schengen pe cale aeriana și maritima. De ce controale scapa romanii in aeroporturi: noi date at Tabu.

Ionel Ganea, urcat in masina Politiei inainte de Romania – Irlanda de Nord: „Nu facuse nimic… pentru ca sunt de la politie au putut”

23:11, 22.03.2024 - Fostul international Ionel Ganea a fost urcat intr-o masina a Politiei, cu cateva zeci de minute inaintea meciului amical al nationalei Romaniei cu Irlanda de Nord, informeaza Gazeta Sporturilor.Cu jumatate de ora inaintea partidei, in momentul in care se indrepta cu masina catre parcare, fostul international…

Slovenia spune ca analizeaza „serios” ambele candidaturi la șefia NATO, dupa ce inițial anuntase ca-l sustine pe Rutte

08:46, 22.03.2024 - Premierul Sloveniei, Robert Golob, a lasat deschisa posibilitatea, joi, ca tara sa sa sprijine candidatura presedintelui Klaus Iohannis la sefia NATO, desi initial Ljubljana anuntase ca il sustine pe premierul olandez Mark Rutte.Robert Golob s-a intalnit joi cu actualul secretar general al NATO, Jens…

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.

Oana Matache si Radu Siffredi, moment necontrolat la Power Couple. Cei doi nu s-au putut abtine: „Am vazut-o cum statea acolo legata”

11:46, 27.02.2024 - In ediția de luni, 26 februarie 2024, a emisiunii Power Couple de la Antena 1, concurenții au avut parte de o proba ieșita din comun. Echipele și-au pus din nou relațiile la incercare. Așadar, barbații au fost nevoiți sa-și ‘salve’ partenerele. Cum a reacționat, insa, Radu Siffredi cand a trebuit sa…

Satenii din Ianculești au depus liste cu semnaturi la Primaria Carei pentru transport in comun

21:40, 14.02.2024 - Pentru  satul Ianculesti care aparține de Primaria Carei nu se asigura acces la transport in comun nici dupa ce acesta  a inceput sa funcționeze in Carei din 22 ianuarie 2024. Un fiu al satului a inițiat  o acțiune de strangere de semnaturi pentru a solicita un traseu de autobuz și pana la Ianculești…

Ambasadorul Rusiei in Regatul Unit spune ca portul Mariupol distrus de ruși in 2022 este „frumos” și „reconstruit” și ca țara sa „nu poate fi invinsa”

22:11, 13.02.2024 - Continue reading Ambasadorul Rusiei in Regatul Unit spune ca portul Mariupol distrus de ruși in 2022 este „frumos” și „reconstruit” și ca țara sa „nu poate fi invinsa” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?