Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Am aflat sexul bebeluşului Alessandrei Stoicescu. Vedeta este în culmea fericirii

Publicat:

este in culmea fericirii, dupa ce a facut marele anunt cu privire la sexul bebelusului. Frumoasa prezentatoare mai are de asteptat putin pana cand isi va strange copilul la piept.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Darius Olaru, in culmea fericirii: „Vom petrece cat ne țin picioarele”

23:45, 11.05.2024 - Darius Olaru, capitanul roș-albaștrilor, a oferit reacții de la firul ierbii, inainte de momentul in care FCSB a primit trofeul de campioana. Mijlocașul in varsta de 26 ani a contribuit din plin la triumful din acest sezon, reușind 15 goluri și cinci pase decisive de-a lungul stagiunii. „Este visul…

Mama lui Vlad Pascu, in culmea fericirii! Decizie de ultima ora a instanței

22:45, 26.04.2024 - Miruna Pascu a reușit, in sfarșit, sa ii impresioneze pe judecatori: a obținut anularea controlului judiciar, așa ca, deși este acuzata de șantaj și de trafic de droguri, nu mai are nicio restricție.

Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvaluit numele bebelușului. Artista va naște peste 10 saptamani. „Nu sunt nerabdatoare, pentru ca ințeleg ca nu e bine”

15:00, 04.04.2024 - Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, va deveni mama peste 10 saptamani cand va aduce pe lume un baietel. Pana acum, artista și soțul ei, Eduard, nu au dezvaluit numele bebelușului și au explicat motivul pentru care au luat decizia asta. Vedeta s-a simțit bine pe toata perioada sarcinii.„Ma simt foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?