Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alt copil anorexic internat la Gastro. Copilul prezintă probleme de creştere

Publicat:

Din aceasta cauza, copilul prezinta probleme de crestere, avand mai putine kilograme decat ar trebui sa aiba la varsta lui. „In primul rand, trebuie rezolvata problema refluxului gastroesofagian, se va incerca in prima faza medicamentos, iar apoi prin interventie chirurgicala, ulterior fiind necesara o reabilitare nutritionala care va realiza cel putin echilibrul din punct de vedere fizic. Speram ca astfel sa se diminueze sau sa se elimin (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul presedinte brazilian Jair Bolsonaro, internat intr-un spital din orasul Manaus: o infectie a pielii i-a creat serioase probleme

07:05, 06.05.2024 - Fostul presedinte brazilian Jair Bolsonaro a anuntat la sfarsitul saptamanii ca a fost internat intr-un spital din orasul Manaus, in nordul tarii, pentru a trata o infectie a pielii, noteaza AFP, citat de AGERPRES."Sunt internat la spitalul Santa Julia din Manaus.

Din nou internat cu probleme cardiace, dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Care este starea lui Tevez!

12:35, 24.04.2024 - Carlos Tevez (40 de ani), antrenorul lui Independiente, s-a simțit rau acasa și a ajuns de urgența la spital. Fostul atacant argentinian, retras in 2021 de la Boca, a fost supus unor examene medicale amanunțite, care vor continua și astazi. In octombrie 2023, „Apașul” a leșinat și s-a lovit la cap,…

Probleme mari la One United Properties: vanzarile scad, proiectele sunt amanate și prețurile sunt in creștere

11:01, 22.04.2024 - PUTEREA a relatat recent despre potențialele dificultați pe care le-ar putea intampina proprietarii dezvoltatorului One United Properties. Astazi, un comunicat emis de societate confirma o parte din aceste suspiciuni, aratand ca modelul de afaceri sufera deficiențe semnificative. Un comunicat emis astazi…

Probleme persistente pentru reconstrucția magistralei feroviare Simeria-Ghioroc: intarzieri și provocari

22:20, 21.04.2024 - Reconstrucția magistralei feroviare dintre Simeria și Ghioroc se confrunta inca cu numeroase provocari dupa 6 ani de la inceperea lucrarilor, dintre care 3 ani au fost afectați de intarzieri. Cele patru loturi de lucrari, semnate in 2017, au adaugat la seria depașirilor de termene ce caracterizeaza…

Presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola: „Speram ca vom vedea o crestere in participarea la vot in Romania in urma comasarii alegerilor europene si locale”

11:50, 07.03.2024 - Presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, si-a exprimat speranta ca decizia Romaniei de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale va duce la o crestere a participarii la vot.

L-ATI VAZUT? Pacient (cu probleme neuropsihice) internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța!

07:00, 01.03.2024 - Ieri seara - 29 februarie, in jurul orei 22.00, polițiștii din Buzau au fost sesizați prin apel 112 ca un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța.

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Probleme pe toate planurile pentru Dorinel Munteanu » Internat imediat dupa meciul cu Dinamo, a intrat și in atenția FRF: „Sa se potoleasca!”

13:55, 19.02.2024 - Dorinel Munteanu (55 de ani) a fost eliminat in repriza secunda a meciului pierdut de Oțelul cu Dinamo, scor 1-3. Antrenorul galațenilor susține ca este intr-o stare medicala delicata, „pe perfuzii, la spital”.  In minutul 75 al meciului, antrenorul Oțelului a fost eliminat de „centralul” Andrei Moroița.…


Ce parere ai despre aceasta stire?