Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alpha Tauri a anunțat când va reveni Daniel Ricciardo pe circuit

Publicat:

Revenirea pilotului australian , aflat in recuperare dupa o fractura la mana, este preconizata in luna octombrie, a anuntat echipa sa, AlphaTauri, la Suzuka, inaintea de Formula 1 al Japoniei.

Ricciardo, 34 ani, a ratat patru curse, inclusiv cea de duminica de la Suzuka, dar ar urma sa revina la al Qatarului, din 8 octombrie. Australianul a concurat pana acum doar in Ungaria si Belgia, conform Agerpres.

Inginerul sef de cursa a spus jurnalistilor ca nu exista nicio graba pentru revenirea lui, fiind suplinit deocamdata de neozeelandezul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Dubla RedBull in MP al Japoniei - Cursa dezamagitoare pentru Hamilton la Suzuka

10:05, 07.04.2024 - Nu a fost loc de surprize, iar monoposturile RedBull au ocupat duminica primele doua locuri in Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Max Verstappen s-a impus la Suzuka, campionul mondial fiind urmat de coechipierul Sergio Perez.

Formula 1: Max Vestappen, pole position in Marele Premiu al Japoniei

10:05, 06.04.2024 - Fara surprize pe circuitul de la Suzuka: Max Verstappen a stabilit sambata cel mai bun timp al calificarilor, campionul mondial en-titre urmand sa plece din pole position in Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei.

FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei

19:50, 05.04.2024 - Piloții și echipele de Formula 1 se pregatesc sa ajunga in Japonia, cunoscuta și ca „Țara Soarelui Rasare”, pentru a patra runda a sezonului 2024. The post FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei first appeared on Informatia Zilei .

F1: Verstappen (Red Bull), cel mai rapid in primele antrenamente libere pentru MP al Japoniei

10:35, 05.04.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a stabilit cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere in vederea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat vineri pe circuitul de la Suzuka in 1 min 30 sec 056/1000 , informeaza AFP, potrivit…

F1: Plecarea lui Lewis Hamilton este pozitiva pentru Mercedes, a spus George Russell

21:41, 04.04.2024 - Plecarea britanicului Lewis Hamilton, de sapte ori campion mondial de Formula 1, la Ferrari in 2025, este "pozitiva pentru Mercedes, deoarece ofera posibilitatea de a porni de la zero", a declarat joi pentru AFP compatriotul si coechipierul sau George Russell, cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de…

Formula 1: Max Verstappen, al șaselea timp in primele antrenamente din Bahrain

16:26, 29.02.2024 - Joi au debutat antrenamentele contand pentru Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, iar cel mai rapid a fost Daniel Ricciardo (Visa Cash App RB F1 Team - fosta AlphaTauri). Max Verstappen (campionul ultimelor trei ediții din Marele Circ) a avut al șaselea timp.

Formula 1: Daniel Ricciardo, cel mai rapid in primele antrenamente libere din Bahrain

16:25, 29.02.2024 - Prima sesiune de antrenamente libere din sezonul 2024 de Formula 1 a adus și prima surpriza. La finalul acestei sesiuni, Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp pe circuitul din Bahrain. Australianul de la echipa RB (fosta Alphatauri) concureaza in primul sau sezon complet dupa de acesta a parasit…


Ce parere ai despre aceasta stire?