Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Eremia, victima hackerilor! Ce a pățit vedeta. „Cineva s-a logat pe Instagram-ul meu și...”

Publicat:

este una dintre cele mai apreciate și indragite cantarețe de la noi din țara. Nu e de mirare ca mulți și-ar dori sa fie in locul ei,iar hackerii au descoperit cum ar putea ca dorința sa le fie indeplinita, in spatele ecranului. Dupa ce și-a recuperat contul, artista a povestit prin ce a trecut recent.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O turista spaniola a fost violata in grup in India in timp ce soțul ei a fost batut crunt

07:16, 05.03.2024 -  Atacul a avut loc vineri seara in districtul Dumka, in statul Jharkhand din estul tarii, unde cuplul se oprise pentru a petrece noaptea intr-un cort.Turista spaniola a reusit sa ajunga la o duba a politiei care patrula in jurul orei 23.00 si a fost transportata la spital pentru a fi tratata, a explicat…

Loredana Groza a publicat o fotografie cu ea din anul 1995. Cum arata vedeta cu aproape doua decenii in urma / FOTO

17:30, 19.02.2024 - Loredana Groza a reușit sa iși surprinda, din nou, fanii! De aceasta data, vedeta a publicat pe Instagram o imagine veche de aproape doua decenii. Cum arata vedeta intr-o fotografie din anul 1995.

Alex Velea, prima reacție despre crima de la Padina. Unde se afla vedeta cand victima a fost taiata cu maceta

09:21, 12.02.2024 - Alex Velea și Alina Eremia au postat, pe conturile lor de pe rețelele sociale, un mesaj in care au dat detalii despre petrecerea de la hotelul din zona montana Padina la care un barbat a fost ucis. Cei doi artiști, care au participat la aceeași petrecere cu cei trei suspecți in cazul de crima de […]…

Alex Velea, prima reacție publica despre crima de la Padina. Unde se afla vedeta cand victima a fost taiata cu maceta

22:10, 11.02.2024 - Cantaretul Alex Velea a postat, duminica seara, un story pe Instagram, in care spune ca nu a avut nicio legatura cu incidentul de la hotelul din Padina, judetul Dambovita, unde un barbat a fost injunghiat mortal.


Ce parere ai despre aceasta stire?