Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul toxic pentru ficat! La ce trebuie să renunți pentru a avea un organism sănătos: ”Nu poți digera totul...”

Publicat:

Exista alimente care, deși sunt extrem de gustoase, reprezinta un pericol pentru sanatate, iar efectele secundare ale unor astfel de mancaruri pot fi extrem de grave. Cu toate astea, deși sunt bine cunoscute riscurile, sunt gatite și comandate in restaurante. Iata care este alimentul toxic pentru ficat! La ce trebuie sa renunți pentru a avea un organism sanatos.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este, de fapt, alimentul mai sanatos: Untura sau uleiul vegetal? Mihaela Bilic a tranșat clar dilema

22:10, 08.05.2024 - In trecut, untura de porc era un ingredient de baza in bucataria tradiționala romaneasca, fiind folosita intr-o varietate de preparate culinare. Odata cu apariția uleiurilor vegetale precum cel de canola și cel de floarea-soarelui, untura a fost pusa intr-o lumina mai puțin favorabila, fiind asociata…

Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: „E mai rau pentru organism sa nu le mancam deloc”. Ce soluții avem ca sa mancam totuși sanatos?

14:55, 25.04.2024 - O analiza recenta a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar in unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis. Mararul, salata și roșiile sunt cele mai tratate legume, arata raportul.…

Pericolul extrem din banalul Paracetamol. Supradoza duce la transplant de ficat și chiar deces

16:01, 02.04.2024 - O femeie din Galați, mama a patru copii, a fost salvata ca prin minune de medicii ieșeni, dupa ce a luat o decizie care o putea costa viața. Aceasta a fost transportata la spital in coma, cu insuficiența hepatica severa și a avut nevoie, de urgența, de transplant de ficat.

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

„Un amestec extrem de toxic”. Atena este sufocata de nori grosi de praf si nisip din Sahara

21:21, 28.03.2024 - Atena este invadata de nori grosi de nisip provenind din Desertul Sahara si din Africa de Nord de miercuri, un fenomen de care este afectata cu regularitate, insotit și de un val de caldura. Specialiștii avertizeaza ca aerul a devenit irespirabil, relateaza AFP, citata de News.ro.

Aerul din București este extrem de toxic! Nivelul de poluare a atins cote alarmante: „Ne confruntam cu riscul de a...”

13:10, 25.02.2024 - Calitatea aerului din capitala Romaniei, București, a atins cote periculoase, conform harților de monitorizare. Specialiștii semnaleaza o creștere brusca, iar situația este pusa in legatura cu arderile masive de deșeuri, in special in zonele periferice ale orașului.

Alarmant - Patru din cinci persoane testate, contaminate cu un pesticid extrem de toxic

18:55, 17.02.2024 - Un nou studiu realizat de Environmental Working Group (EWG) a descoperit prezența chlormequat, un pesticid toxic puțin cunoscut, la patru din cinci persoane testate. Avand in vedere ca aceasta substanța chimica este asociata cu probleme reproductive și de dezvoltare in studiile pe animale, descoperirile…

Ce schimbari au loc in organism dupa ce renunți la zahar. Marile avantaje care vin la pachet cu schimbarea

16:15, 17.02.2024 - Zaharul nu este cel mai bun prieten al sanatații. Cand te gandești la acesta, probabil ca iți vin in minte alimente precum bomboanele, prajiturile, ciocolata și biscuiții. Insa acesta se gasește in o mulțime de alimente.


Ce parere ai despre aceasta stire?