Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul antiobezitate care poate fi consumat fara limită, indiferent de grasimea pe care o are

Publicat:

"Cu branza proaspata se slabeste mult si repede. Pe vremuri, daca faceai hepatita sau erai in convalescenta dupa vreo boala grava, ti se recomanda o dieta bazata pe branza de vaci si carne fiarta. Acestea erau alimentele usor de digerat, dar care ajutau si la refacerea organismului. Celebra branza de vaci a ajuns sa fie sinonimul alimentatiei dietetice si chiar e campioana, cand vine vorba de slabit", a spus .Branza contine multi nutrienti, inclusiv vitamine precum vitamina C, B-6, B-12, A, D, E si vitamina K. Alte vitamine, cum ar fi tiamina, riboflavina, niacina se gasesc in diferite…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Semnele deficiențelor nutritive care ți se citesc pe fața. Din ce cauza apar, de fapt, ochii umflați, parul fragil sau aspectul palid

18:55, 21.05.2024 - Aspectul palidUn aspect palid poate fi un semn al unei deficiențe de vitamina B12, fier sau cupru. Aceste vitamine și minerale sunt importante pentru producerea hemoglobinei, proteina care transporta oxigenul in sange. O deficiența de acestea poate cauza apariția unui aspect palid și slab, datorita…

Alimentul iubit de toți romanii care nu ingrașa, chiar daca este consumat in exces

09:30, 19.05.2024 - Daca dietele sunt grele, la sport nu ne pricepem toți, ce putem face totuși pentru a scapa de kilogramele nedorite și, in același timp, sa nu ne infometam? Raspunsul vine de la medicul nutriționist Mihaela Bilic, care prezinta un aliment delicios, care nu ingrașa nici macar atunci cand este consumat…

Leguma-fruct care poate fi consumata in exces. Dr. Mihaela Bilic: „Nu conține fructoza și este bogata in fibre și minerale“

16:46, 16.05.2024 - Este sezonul roșiilor cu gust romanesc, care pot fi consumate fara limita de cantitate. Este este o leguma-fruct ce nu treabuie sa lipseasca din meniul oricarei zile de vara. Are puține calorii, peste 95% apa, multe fibre și minerale, susține nutriționistul Mihaela Bilic.

Rosiile cu branza, o alaturare culinara gresita? Mihaela Bilic spulbera mitul: „N-ai sa gresesti”

13:25, 15.05.2024 - Uneori, combinațiile alimentare pot duce la o digestie proasta, spun specialiștii in nutriție. Iar in cazul de fața, in care vorbim de rosiile cu branza, celebrul nutriționist Mihaela Bilic spulbera mitul referitor la o alaturare culinara gresita. Rosiile cu branza, o practica comuna și populara Amestecarea…

Pericolul branzeturilor și lactatelor de post, semnalat de Mihaela Bilic: "Deschideți ochii și evitați!"

12:26, 22.03.2024 - Mihaela Bilic a atras atenția asupra unui aspect de mare importanța legat de consumul de branzeturi și lactate vegetale, subliniind pericolul pe care acestea il reprezinta pentru sanatatea noastra. Intr-o postare recenta pe platformele online, reputata nutriționista a lansat un avertisment clar, invitandu-ne…

Sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara

13:15, 16.03.2024 - O alimentație sanatoasa este importanta pe tot parcursul anului. Primavara este insa un moment al anului in care organismul nostru resimte schimbarile naturale și are nevoie de nutrienți specifici pentru a se adapta și a funcționa optim. Descopera idei și sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara.De…

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?