Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alice Francis, Oceana si Connect-R vor canta de Ziua Timisoarei

Publicat:

Timisorenii se vor bucura de trei zile de concerte, competitii sportive si alte manifestari cu ocazia zilei orasului, 3 August. In 1 august sunt invitati la pentru Timisoara, in 2 august in vor canta Connect-R, , Lora si Maxim, iar in 3 august pe scena din centrul orasului vor urca si Oceana. Totul se va incheia cu un spectaculos foc de artificii.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzica reggae din Jamaica in centrul orașului Timișoara: Skarra Mucci a susținut un concert deosebit in orașul nostru (video)

09:41, 29.04.2024 - Skarra Mucci, o figura legendara a muzicii reggae și dancehall din Jamaica a susținut un concert deosebit la sfarșitul saptamanii trecute in clubul Pixel din Timișoara, spectacolul sau demonstrand ca faima de care se bucura pe plan internațional este cat se poate de justificata. Unul din atu-urile artistului…

Compania IULIUS continua sa investeasca in Cluj-Napoca și sa contribuie la dezvoltarea orașului

10:16, 16.04.2024 - IULIUS este o companie concentrata pe dezvoltarea și administrarea de proiecte de regenerare urbana, cu o experiența de peste 25 de ani in real-estate și cu investiții in Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava.

Compania IULIUS continua sa investeasca in Cluj–Napoca și sa contribuie la dezvoltarea orașului - VIDEO

16:40, 15.04.2024 - IULIUS este o companie concentrata pe dezvoltarea și administrarea de proiecte de regenerare urbana, cu o experiența de peste 25 de ani in real-estate și cu investiții in Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava ce depașesc 1,2 miliarde de euro.

Reamenajare de primavara pentru „Fisura Diavolului“ din Herculane

16:41, 01.04.2024 - HERCULANE – Autori, cei de la CS Alternative din Timișoara și Salvamont Caraș-Severin, in cadrul unui proiect extrem de ambițios care vizeaza traseele de alpinism clasic din zona „Amfiteatru“! Acolo, potrivit șefului Salvamont Caraș-Severin, Coco Galescu, primele trasee de alpinism au fost amenajate…

Imobiliare.ro: Brașovenii dau jumatate din salariu pe chirie, timișorenii o treime. Cat cheltuiesc bucureștenii

13:20, 28.03.2024 - Interesul aratat de romani pentru locuințele scoase la inchiriere se menține puternic, iar intr-un context marcat de o oferta limitata, prețurile s-au majorat ușor intr-unele dintre marile orașe din țara, scrie Imobiliare.ro.Și caștigurile romanilor sunt in creștere, datele oficiale aratand la nivel…

Targul de Paște are loc in trei piețe din Timișoara. Alexandra Ungureanu și Marius Mihalache canta in deschidere

14:35, 15.03.2024 - Cea de-a 15 ediție a Targului de Paște se deschide duminica, 31 martie, in Piața Libertații și in Piața Sf. Gheorghe din Timișoara. Un eveniment similar va avea loc și in Piața Traian, insa din 20 aprilie.

Au fost furate jucariile copiilor ucraineni din instalația de arta din Piața Victoriei

10:50, 02.03.2024 - Instalația de arta din Piața Victoriei a fost lasata fara plușuri, dupa a fost amenajata in cadrul comemorarii a doi ani de la izbucnirea razboiului din Ucraina. De atunci, insa, plușurile, multe fiind donate de copiii refugiați in Timișoara, au disparut. Artiștii fac apel la mai multa compasiune.

Timișorenii sunt chemați la curațenie. Se ecologizeaza paduricea Alexandrescu, de langa oraș

16:15, 21.02.2024 - Se da intalnire in Timișoara, pentru a ecologiza o zona verde de pe langa oraș. Este nevoie de cat mai multe persoane implicate, pentru a reuși sa stranga cat mai multe deșeuri din zona verde.


Ce parere ai despre aceasta stire?