Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă falsă cu BOMBĂ în sectorul Râşcani al CAPITALEI

Publicat:

Alerta falsa cu bomba la o vinarie din sectorul Râscani al capitalei. Potrivit politiei, o persoana necunoscuta a sunat, în aceasta dimineata, la sediul fabricii de vinuri si a anuntat ca încaperea ar fi minata. 

"Politistii specializati au verificat toate birourile, toate încaperile din aceasta cladire ca într-un final sa fie dovedit acest apel este o alarma cu bomba falsa", a declarat ofiterul de presa al a municipiului Chisinau, .

La fata locului s-au deplasat echipaje ale politiei si genistii, care…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Alerte cu bomba la trei școli din capitala: Copiii și profesorii, evacuați, iar experții cu caini au intervenit pentru verificari

13:31, 16.05.2024 - Alerta cu bomba la trei instituții de invațamant din capitala. Potrivit șefei secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, toate subdiviziunile specializate au intervenit imediat, pentru asigurarea securitații elevilor și pedagogilor, dar și verificarea locațiilor.

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

(video) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba: Au intervenit serviciile specializate

17:35, 21.04.2024 - O noua alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau. „Toate serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne sunt la fața locului pentru verificari”, a menționat pentru UNIMEDIA ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Trei barbati, retinuti dupa ce l-au batut pe strada pe un tanar care datora bani unuia dintre ei

18:10, 16.04.2024 - Trei barbati au fost retinuti dupa ce au fost vazuti de doi politisti aflati in timpul liber cand il bateau pe un tanar de 28 de ani, in zona unei intersectii din Sectorul 2 al Capitalei. Victima i-ar fi datorat bani unuia dintre agresori. Politistii de la Sectia 7 Politie au retinut trei barbati, cu…

Poliția din Republica Moldova: Ilan Sor se afla din februarie in Rusia, de unde lanseaza atacuri impotriva puterii de la Chisinau

12:45, 01.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Sor se afla la Moscova din 25 februarie, a declarat seful Inspectoratului General al Politiei din Chisinau (IGP), Viorel Cernauteanu, la un post de televiziune local. Șeful serviciului de informații al Republicii Moldova avertiza in urma cu o luna ca Rusia intentioneaza sa-l foloseasca…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.


Ce parere ai despre aceasta stire?