Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Cel puțin zece morți în urma prăbușirii unui avion F-16 grec la o bază militară în Spania

Publicat:

Cel puțin zece persoane au murit și alte 13 au fost ranite dupa ce un avion de lupta F-16 grec s-a prabușit luni in timpul unor exerciții NATO in Spania, potrivit de la Madrid, citat de Reuters și DPA.

Foto: (c) /XINHUA ARHIVA

Avionul F-16 s-a prabușit la scurt timp dupa ce a decolat la centrul de antrenament de la Albacete, la 262 de km sud-est de capitala Madrid.

"Avionul, parte a al NATO, desfașura un exercițiu (de antrenament) în momentul în care, la decolare, s-a oprit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel putin cinci morti si zeci de persoane blocate in urma prabusirii cladirii in constructie din Africa de Sud

12:01, 07.05.2024 - Salvatorii continuau sa caute marti dimineata devreme printre daramaturile cladirii cu mai multe etaje, aflate in constructie, care s-a prabusit luni in orasul sud-african George, un accident care s-a soldat cu cel putin cinci morti, in timp ce zeci de persoane sunt inca prinse sub moloz, relateaza…

O autostrada din China s-a prabușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO

11:00, 01.05.2024 - O situație cu urmari dramatice a curmat cel puțin 19 vieți. Nenorocirea a avut loc in China. O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, potrivit Associated Press. Zeci de persoane, duse la spital Optsprezece…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Cel putin cinci morti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

17:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autocar produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Ponta, terorizat de doi interlopi in avionul spre Spania

20:55, 29.02.2024 - Victor Ponta spune ca a fost terorizat in cursa Tarom catre Madrid de doi interlopi „tatuați ca in inchisorile din America Latina“. Potrivit lui Ponta, atat pasagerii, cat și membrii echipajului au fost agasați de doi indivizi agresivi, care au creat un climat de haos și violența la bordul aeronavei.…

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Atac armat in Mogadishu: Cel puțin cinci morți intr-o baza militara

08:20, 11.02.2024 - Cel putin cinci persoane, intre care oficiali militari somelezi si un soldat din Emiratele Arabe Unite, au fost ucise dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din capitala Mogadishu, au declarat pentru Reuters un ofiter al armatei si reprezentanti ai spitalului.Ministerul Apararii din…


Ce parere ai despre aceasta stire?