Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri în SUA - Joe Biden denunţă drept o ruşine naţională comportamentul lui Trump

Publicat:

Candidatul democrat la fotoliul de la denunta drept o ”rusine nationalacomportamentul presedintelui republican in exercitiu din timpul primei lor dezbateri - haotica si agresiva - in vederea alegerilor prezidentiale americane de la 3 noiembrie, relateaza AFP.

”Poate ca ar trebui sa nu spun asta, dar felul in care s-a comportat presedintele eu il consider o rusine nationala”, a declarat fostul vicepresedinte american in cadrul unui miting de campanie, miercuri, la Alliance, in Ohio.

”El nu doar ca m-a atacat pe mine si famiilia mea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump spune ca nu va vizita Ucraina in calitate de candidat la președinție

10:25, 11.04.2024 - Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, spune ca este nepotrivit ca el sa viziteze Ucraina, deoarece nu deține un mandat, a informat Reuters pe 10 aprilie, citand echipa de campanie a fostului președinte.

Joe Biden s-a asigurat ca va fi candidatul democratilor, dupa cele mai recente alegeri primare

08:40, 13.03.2024 - Duelul pentru presedintia Statelor Unite s-a confirmat marti, cand Joe Biden si-a vazut statutul de candidat consolidat dupa victoria sa la alegerile primare din statul Georgia, etapa peste care Donald Trump ar urma sa treaca, cateva ore mai tarziu, transmite AFP.

Tensiuni diplomatice: Budapesta il taxeaza pe Biden

18:00, 12.03.2024 - Ambasadorul SUA in Ungaria a fost convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a i se transmite un protest in urma unor declaratii ale lui Joe Biden, care a spus ca Viktor Orban cauta sa impuna o dictatura in Ungaria, presedintele democrat facand aceste afirmatii dupa ce rivalul sau republican la…

Politico: Trump trezește din nou coșmarul nuclear al Germaniei. Europa, mai expusa ca niciodata in fața amenințarii rusești

08:06, 23.02.2024 - Donald Trump este departe de a ajunge din nou la Casa Alba, dar germanii se tem deja de posibila revenire a fostului președinte american, care a amenințat ca va lasa cu ochii in soare țarile din NATO care nu cheltuie cel puțin 2% din buget pentru aparare. Fara protecția umbrelei nucleare a Statelor…

Stoltenberg avertizeaza Europa sa nu se bazeze doar pe a insași pentru aparare. „Protecția aliaților din afara UE este vitala”.

19:00, 14.02.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat miercuri Europa sa nu incerce sa se bazeze doar pe insasi pentru aparare. Recenta declarație a lui Donald Trump a declansat o dezbatere aprinsa despre protectia Statelor Unite.

Criteriul Trump - Țarile care nu iși respecta angajamentul fața de NATO. Romania, in tabara țarilor 'ascultatoare'

00:06, 14.02.2024 - Donald Trump a declarat in weekend ca ar incuraja Rusia sa atace aliații NATO "delasatori" care, in opinia sa, cheltuiesc prea puțin pentru aparare. Comentariile sale au șocat liderii de pe ambele maluri ale Atlanticului, noteaza The Washington Post. Toate națiunile membre NATO fac plați pentru a…


Ce parere ai despre aceasta stire?